Fisulla oli ensimmäinen oikea kisaviikonloppu jossa kysyttiin vähän turnauskestävyyttä, kun la oli kolmen startin agilitykisat ja  sunnuntaina tokokisat. Agilitykisat oli Ojangossa, kaksi agirataa ja yksi hyppäri. Molemmilla aksaradoilla oli Anne Savioja tuomarina, hyppärillä Elina Hannikainen. Eka rata oli ihan kiva, ei mikään ihan helpoin 1-luokan rata mutta kuitenkin ihan mentävissä. Ainoa, mikä vähän mietitytti, oli käännös aalle, kun ei olla aata koskaan tehty vinosta kulmasta. Käytiin ulkokentällä tekemässä kertaalleen kontaktit ja kepit, ettei mokaisi ainakaan niitä. No ei mokannutkaan :) Keinulla tuli aika kökkö ohjaus, kun oli pakko vaihtaa puolta, niin karjuin sitten Fisulle "ODOTA!!!1!!" ja kipitin eteen valssaamaan Fisun seistessä keinun kontaktilla :D Muuten ihan sujuva rata ja NOLLALLA maaliin! JEEEE! Fisun kolmas agilitystartti ikinä <3 Tulos 0vp, -13,56s ja sija 1./19. Tässä video kalasen ekasta nollasta :)

Toka agilityrata oli vielä kivempi (ja helpompi) kuin eka. Vähän vauhdikkaampi profiili, mutta silti muutama kohta, jossa piti ihan kääntääkin. Nyt teki selvästi hitaamaan keinun kuin ekalla radalla, ehkä mun ei tarttis karjua sille ihan niin pahasti :D Muuten oikein nätti, sujuva ja TAAS virheetön rata!! Tulos 0vp, -15,36s ja sija 1./15. Ihan vikkelä se on, etenemä 4,95m/s hitaalla keinulla! Tässä video.

Vika rata oli sitten vaikeampi, kepeille hankala kulma pituudelta, ja radan lopussa useampi ilkeä hyppykulma nopealle koiralle. Alku meni kyllä ihan ok, annoin valua pituudelta kun ei olla koskaan treenattu mitään tiukkoja käännöksiä siihen, ja kepeille oikein sisään. Mutkaputken jälkeisessä käännöksessä ei sitten katsonut eteensä ja tiputti riman, ja heti seuraavan hypyn jälkeen teki sitten aika huikean sivuirtoamisen uudestaan kepeille eli HYL. Vika rima myös alas, kun pussin jälkeen ei myöskään katsonut eteensä. Näitä mutkaputken/pussin jälkeisiä juttuja pitää selvästi treenata, kun tämä sama ongelma on nyt toistunut jo kaksi kertaa kisoissa ja useamman kerran myös treeneissä. Ei siis putken jälkeisen haltuunoton jälkeen katso eteensä ja saattaa tulla ohi esteistä tai tiputtaa riman. Tässä video räpellyshyllystä.

Sunnuntaina sitten suunnattiin Kirkkonummelle KKK:n tokokisoihin. Kisat oli ihan reilusti myöhässä, ja jouduttiin aika kauan odottelemaan omaa vuoroa. Avossa oli vain kaksi koiraa, ja Fisu meni ensin. Liikeet oli ihan sekoitetussa järjestyksessä, ja kun oltiin ekana suoritusvuorossa, niin tuntui, että olin ihan pihalla koko ajan. Tuomarina Harri Laisi.

Paikalla istuminen: 10 pää vähän kääntyili, muuten oli ihan rauhallinen eikä liikkunut.

Estehyppy: 9,5 sivulletulo vähän vino

Liikkeestä seisominen: 10 jäi tarkoituksella aika taakse loppuasennossa, jotta joutuisi vähän liikkumaan istumisessa. Toimi ok, olis voinut kyllä istua nopeamminkin.

Nouto: 9,5 tässäkin vähän vino perusasento.

Seuraaminen: 9,5 juoksun käännöksessä pomppasi aika korkealle :D

Ruutu: 10 haki ihan hyvään kohtaan, nopea maahanmeno ja nopea sivulle. Äiti ei ehtinyt kameran kanssa edes mukaan kun oli niin nopea :D

Liikkeestä istuminen: 10 istui, jee!

Luoksetulo: 10 maahan vähän hidas ja odottaessa haisteli, hyi!! Itse luoksetulo ihan hyvä.

Kaukot: 10 vähän jäi matalaan asentoon istumaan, voisi siirtää tassut lähemmäs kroppaansa. Vaihdot teki kuitenkin nopeesti ja innokkaasti.

Merkin kierto: 10 ihan hieno oli, kauhean kovaa ei mennyt kun merkki oli niin lähellä.

Yhteensä 315p eli AVO1, kp ja 1. sija :) Hyvä Kalanen! Tuntui kivalta kehässä, ja teki kaiken ihan yhtä hyvin kuin treeneissäkin. Sivulletuloja ollaan nyt korjattu kun liioitteli niissä ja oli usein vino mun selän taakse, niin nyt sitten ollaan toisessa ääripäässä eli on vino toiseen suuntaan... Sitten vaan treenaamaan voittajan liikkeitä :) Tässä videolla Fisun tokot.

IMG_9200.jpg