Sarppa on ollut täynnä virtaa, kun se ei ole päässyt kunnon lenkeille, joten käytiin eilen treenaamassa EK-juttuja. Niillä saa mukavasti väsytettyä koiran vähällä vaivalla :D Tein esineruudun pulkkamäen päälle niin että ruutu oli puoliksi metsän puolella ja puoliksi pellolla. Esineet niin että yksi oli pellolla ja kaksi metsässä. Tuuli voimakkaasti, ja se vaikuttikin selvästi Saran etsimiseen. Lähetin pellon puolelta, painui suoraan metsään ja nosti takakulmasta esineen. Sitten uusi lähetys, nyt nosti etuesineen metsän puolelta. Vielä kolmas lähetys, nyt irtosi taas kauas, ja siellä hakeutui tuulen alle, sai hajun ja löysi. Kolme pistoa, kolme esinettä, aikaa meni ehkä 1,5min.

Sitten tarkkuutta. Esineenä pinssi, laitoin sen tarkotuksella ison puun juureen niin, että tuuli puhalsi esineen hajun puuhun päin. Tämä oli vaikea, etsi kyllä tehokkaasti, mutta ei etsinyt tarpeeksi läheltä puuta. No lopulta sai hajun puun ohi mennessään ja nosti. 

Lopuksi vielä pudotettu, ylämäkeen ja matkaa joku 100m. Tehtiin ekaa kertaa lumessa pudotettua, vaaleanpunainen possutossu ei oikein valkoisesta lumesta erotu. Kiisi hirveää vauhtia esineestä ohi, kävi tarkastamassa koko reitin ja lähti sitten takaisinpäin etsimään, ja löysi. Ihan hyvä treeni, tiedänpähän ainakin mitä se tekee, jos menee esineestä ohi.

Tänään Sara pääsi purkamaan energiaa aksaan. Timo koulutti, ja rata oli ihan mukava, paljon pyöritystä samoilla esteillä, ihan tosissaan sai keskittyä, että muisti radan :D Sarppa oli SUPER! Mentiin eka pätkissä, pari kertaa meni kepeille väärin, ja pari kertaa livahti väärään putkeen, mutta muuten meni varsin helposti. Sitten koko homma ratana, 26 estettä tosi siistillä nollalla läpi, jes!! Tuntui taas niin hyvältä kun yhteistyö pelittää. Sarppa <3 <3 <3Sitten potilaan kuulumisia: Step oli koko tiistain (leikkauspäivä) tosi uninen, ei paljoa päätä nostanut ja ulkona jaksoi kävellä sen verran että kävi kerran pissalla. Yö meni hyvin, kun laitoin itselleni patjan lattialle ja nukuin siinä Stepin kanssa. Keskiviikkona Step olikin jo oma, iloinen itsensä, ja omasta mielestään aivan terve. Tohkeissaan oli kun pääsi mukaan talon pesulaan pyykkäämään. Tänään (to) otin haavan päältä liimasiteen pois, haava on tosi siisti ja PIENI! Liimasiteen teippi on ärsyttänyt ihoa jonkun verran, ja Stepsua kutittaa aivan kauheasti. Pönttö on pidettävä aivan ehdottomasti päässä, ja silti se ylettyy takajaloilla raapimaan mahaa, kun se on tuollainen venkula. Silloin kun pystyn vahtimaan sitä, voin kieltää raapimasta ja se uskoo kiltisti, mutta Stepin jäädessä yksin mun oli pakko laittaa sille sukat jalkaan, ettei revi haavaa auki.