Eilen käytiin hallilla treenaamassa agilitya Saran ja Stepin kanssa. Tehtiin ihan mukavaa rataa, aika simppeli, mutta viimeinkin oli kontakteja radalla, kun yleensä tehdään vaan jotain hyppypyörityksiä. Otin ensin Saran kanssa, eka kierros meni vähän säädöksi, sinkoili minne sattuu, ei hakenut lainkaan pahassa kulmassa olevaan pituutta vaan juoksi ohi, mikä on tosi harvinaista Saralle. Toka kierros meni jo paremmin, toka hyppy mentiin takaa ja koitin siihen pakkovalssia, meni sairaan hyvin. Pituutta ei hakenut ei sitten millään, painoi vaan mun eteen. Otin kertaalleen palkalla että sain Sarskun menemään, sen jälkeen meni ok radalla. Kontaktit oli han hyvät, ja kepit meni kans ok.

Step oli taas aluksi vähän lennokkaalla päällä, sinkoili mihin sattuu ihan järkyttävällä vauhdilla. Aan kontakti meni ekalla kerralla pitkäksi, kun tuli kovalla vauhdilla, eli valui pois 2on 2off asennosta. Muistuteltiin sitä ja sen jälkeen toimi ok. Pituus oli myös Stepille vaikea, se kyllä haki sen mutta itse esteen suoritus oli hiukan unohtunut. Stepsu vaan rymisteli päältä, ei edes yrittänyt hypätä kunnolla. Otettiin pituus yksittäisenä pallon kanssa pari kertaa, kun se meni ok, otettiin hyppy-pituus. Sekin meni ok, mutta radalla kaatoi taas palikat. Hmm, tähäm voi tietty vaikuttaa se että pituuden jälkeen käännyttiin aika jyrkästi, ja Step ennakoi käännöstä liian voimakkaasti. Pituutta vois kuitenkin tehdä yksittäisenä. Loppuradan Step meni ok, puomi oli sairaan hyvä.

Tehtiin Stepin kanssa jossain välissä tokohyppyä. Alokasluokan mallilla menee loistavasti, kokeilin kans hyppynoutoa lelulla. Meinasi kiertää takaisin tullessa, joten otin pelkkää lelun tuomista, joka meni hyvin.

Tehtiin treenien lopuksi Saran kanssa kontakteja, hetsasin sitä ja kas kas, ei meinannut puomin ylösmeno onnistua. Hinkattiin vähän, joka kerta kun Sara yritti varastaa, komensin takaisin ja pistin vähäksi aikaa maahan. Alkoi toimimaan, alasmenot oli pääasiassa hyviä. Kerran valui pitkäksi, muuten ok ja hyvä vauhti. Aalla valui kerran, komensin takaisin ja sitten toimi.

Stepsu teki vähän irtoamisharkkaa parilla hypyllä ja putkella, hienosti se lähtee eteen ja takaaleikkauksia kestää jos ne on oikea-aikaisia. Tehtiin myös sen kanssa Aata, kun siinä oli radalla vähän ongelmia. Kun juoksen ohi, pysähtyy just oikein, mutta jos jään taakse, kääntyy kattomaan ja takapää ei pysy kontaktilla. Treenattiin siis sitä, naksuttelin kun jäi oikeeseen asentoon. Tehtiin kans keinua, eka niin että pidin keinun laskevasta päästä kiinni ja palkkasin Steppiä kädestä, sitten niin että jäin Stepin taakse ja se sai itsenäisesti mennä loppuun asti, pidin keinua jalalla alhaalla ja laskin siitä.