Torstaina käytiin treenaamassa Esport centerin pihassa tokoa Stepin kanssa. Sain vihdoin hommattua kehänauhaa ja virittelin ruutuun narut. Stepillä oli ruutu ihan unohtunut, pallolla meni ok, mut ilman palloa haki liian eteen eikä korjannut. Oli siis joka kerta kyllä nauhojen sisällä, mutta en palkannut kun paikka ei ole se mikä haluan. Otettiin näyttönä, mutta  se ei meinaa toimia kun Step ei pysy paikallaan vaan kun näytän ruutua, se sinkoaa sinne. Tarttis tehdä avustajan kanssa... No, jätettiin ruutu sikseen, ja tehtiin seuraamista. Otin vähän pidempää pätkää palkatta, tosi hyvin kestää oikealla paikalla vaikka palkkaa ei tule. Käännökset hyviä, täyskäännöskin toimii. Juoksua me ei vielä oikein osata, kun lähden kiihdyttämään, Stepsulla nousee kierrokset ja se alkaa pomppia ja poikittaa. Vinkkejä otetaan vastaa... Nauru Stepin seuraaminen oli jotenkin väljempää kuin yleensä, mikä ei ole lainkaan paha, vaan nyt oli tokon mittapuulla just oikeessa kohdassa, normaalisti on ehkä vähän liian tiiviisti. Tykkään kuitenkin itse ennemmin liian tiiviistä seuraamisesta kun liian väljästä, ja koska Step ei kuitenkaan paina yhtään tai muuten vaikuta mun liikkumiseen, en pidä sitä ongelmana. Tehtiin myös liikkeestä maahanmenoa, eka vaan vapaasta liikkeestä, sitten seuraamisesta. Tosi hyvin meni, koitin kerran myös kokonaisena. Kyllä Step tän osaa, ihan kympin arvoisesti. Seisominen sen sijaan on kadonnut johonkin, olen tehnyt sitä muutaman kerran lenkeillä, ja aina se tarjoaa maahanmenoa. Liikkeestä istumisen tuo taitaa oppia aika helposti, sitäkin ollaan tehty lenkillä niin että kun Step kulkee mun ohi, sanon istu ja jatkan matkaa, sinne se jää kiltisti istumaan. Seuraamisen yhteydessä en ole koittanut, mutta eipä sillä mitään kiirettä olekaan.

Eilen oltiin hiihtämässä koirien kanssa. Mentiin sama lenkki kuin viimeksi, eli jotai 5-6km. Alkumatkan sai molemmat mennä vapaana, sitten Sara kiinni ja vedätin sillä muutaman kilsan. Saralla oli hauskaa, ainoa vaan että sitä on vähän vaikea hallita, se hidastaa kyllä kun sanon oota, mut ei niin nopeesti kuin pitäisi, ja käännökset on sairaan pelottavia kun mennään niin kovaa. Lopuksi päästin Saran vapaaksi jäähdyttelemään itsensä.

Tänään otettiin Stepin kanssa vähän sisätokoa, ensin liikkeestä seisomista takapalkalla. Se muistui hyvin, eikä ainakaan sisällä ollut mitään ongelmaa. Treenattiin myös kaukkareita. Muut vaihdot on tosi hyviä, mutta istumasta seisomaan nousussa ottaa helposti takajaloilla pienen askeleen jos olen yhtään liian kaukana. Tätä pitää hioa, siitä voi tulla muuten ongelma. Avo-luokan kaukkarit menee hienosti 5m matkalla, muut vaihdot toimii kans n. 2m matkalla, pidempää en ole koittanut. Etenkin seisomisesta istumaan on tosi hyvä, tekee sen teknisesti just oikein, toisin kuin eräs toinen meillä asuva bc...

Tässä muutama talvinen kuva joita otin aamulenkillä:

Step 1v 1,5kk

Söpö harvahapsi<3

Kumpi onkaan kumpi? :)