Tänään käytiin uudestaan hallilla kun eilen oli niin kivaa ;) Sinne oli joku rakentanut yhden Hannan treeniradan, hyvä tuuri, olin tehnyt sen vaan Saran kanssa ja siitäkin on aikaa. Alotin Saran kanssa, meni ihan mukavasti! 1 rima alas, muuten puhdas, hyvin kääntyi kun väistin pois alta ajoissa. SItten tehtiin keinua pari kertaa, ja keppejä monesta eri kulmasta, hyvin haki! Tässä rata, tehtiin vaan 15. esteelle asti.

Stepin kanssa seuraavaksi, koitin ohjata samalla tavalla kun Saraa. Meni ihan ok, 2 rimaa alas, muuten puhdas. Mutta kyllä se kaarrattaa aika paljon enemmän kun Sara... Erityisen isot kaarteen hypyillä 4 ja 12. Meni tosi kovaa, pientä ääntäkin kuului muutamassa mutkassa, kun oli niiiin kiire. Kokeilin sitten ihan  yksittäisillä esteillä, sain vähän tiukemmaksi mutta en ole vieläkään ihan tyytyväinen. Jotenkin se tuntuu niin kankealta Saran jälkeen. Kokeilin laittaa rimat vinoon niin että olisi matalampi sieltä mistä hyppylinja menee, se toimi, ja kaarteet tuli heti paljon tiukemmiksi! Lopuksi backalap kepeille alkoi tökkimään, haki putkeen.. Otin lelun kanssa pari kertaa, sitten pelitti taas. Keinua jokunen kerta, ja puomia pari kertaa myös, ja keppejä. 

Sitten Helmi vuoroon, alotettiin keinulla. Laitoin keinun laskevan pään alle pöydän niin ettei liikkunut yhtään, ja tehtiin vaan kontaktille juoksemista. Ekalla kerralla pidin valjaista kiinni, sen jälkeen meni vapaana kun ei sitä yhtään pelottanut tämäkään. Hirveää vauhtia painoi, mua pelotti että loikkaa yli, mutta kyllä se aina pysähtyi syömään namin kontaktilta, ja nostin sen siitä alas. Sitten jatkettiin siitä mihin eilen jäätiin. Hyppyjä meni ihan kivasti, otettiin myös käännöksiä. Helmi pitäis opettaa seuraamaan ohjaavaa kättä, menee aika helposti selän takaa... Tehtiin putkea (suora, mutta aika pitkä), siinä hankaluuksia tuotti se, ettei tuo osaa oikein paikallaoloa, en saanut sitä odottamaan että olisin voinut kutsua putken läpi, jos heitin pallon putken sisään, kääntyi helposti siellä ympäri. Saatiin pari onnistumistakin, mutta tähän tarvisi kyllä avustajaa. 

Sitten raivasin keskeltä esteet pois ja treenasin vähän tokoa Stepin kanssa. Rakensin oikeen ruudunkin ja laitoin nauhat siihen. Alotettiin seuraamisella, oli vähän kyttä, joten otin hihnan avuksi. Parilla nyppäisyllä muuttui ilme täysin, ja Step seurasi tosi kauniisti! Ihanaa että se kestää tuollaisetkin jutut nykyään eikä paineistu yhtään, se on helppo saada hihnan avulla pois silmältä. Kertaalleen liikkeestä istuminen, oli hyvä. Sitten ruutuun, haki ihan ok, mutta jäi liian eteen, oli sisällä mutta en palkannut. Kesti vähän ennen kun korjasi, mutta korjasi sentään ilman apuja. Toistolla heti parempi. Sitten tunnari, kun oli paljon vieraita kapuloita käytettävissä. Ekalla nuuski hyvin ja otti oman, mutta pureskeli tuodessa aika paljon, joten otettiin uusi, tällä kertaa lähdin heti peruuttamaan kun otti oman, silloin tuo nätisti, kun ei ehdi keskittyä pureskeluun. Otettiin kerran pelkkä luovutus, oli ihan hyvä. Sitten kaukoja, oli tosi hienot vaihdot, ja mikä parasta, malttoi hyvin odottaa käskyjä, eikä ennakoinut yhtään! Hyvä Stephanie!