Treenattiin tokoa molempien kanssa eilen ja tänään:

Stepin treeni 1:

Alotettiin seuraamisella, Joel oli apurina mukana ja rakenteli ruutua samalla. Tuppasi vähän edistämään, ei ollut kovin hyvä idea alottaa seuraamisella, virtaa oli ihan liikaa... Ei kuitenkaan häiriintynyt vaikka kävelin ihan Joelin ja ruudun vierestä. Sitten luoksetuloa, kokeilin useampaa eri tapaa millä saisin pysähtymään napakasti... En tajua miten tää voi olla niin vaikee! Mun lähellä pysähtyy hyvin, mutta kauempana ei. Jos sanon painokkaasti ja teen vartaloavun, pysähtyy joko ihan hyvin tai sitten menee maahan. Puun kierrolla pysähtyy aina hyvin, mutta luoksetulossa ei, joten siitä ei ole kauheasti apua vaikka treenaan puunkierrolla. Takapalkalla ei myöskään pysähdy kovin hyvin. Lopuksi keksin yhdistää 2 tapaa, takapalkka ja vartaloapu, ja kas, nyt toimi! Takapalkka aiheuttaa sen verran kyttäystä, ettei mene maahan, ja vartaloapu taas saa stopin napakaksi. Tällä jatketaaan. Sitten ruutu, nauhat oli mukana ja Joel seisoi häiriönä ihan ruudun lähellä. Vitsi miten Step oli hieno! Sairaan nopee, ja hyvälle kohdalle, kipitin palkkaamaan. Otettiin uudestaan, taas tosi vauhdikas ja hyvä paikka,laitoin maahan, meni ok. Loppuosassa nytkähti kun käänsin päätä! Seuraamaan tuli jollain ihme banaanikierroksella, plääh... Sitten tunnari, kokeenomaisesti. Kapulat vähän liian kaukana, mikä aiheutti aivan järkyn vauhdin kapuloille. Karjaisin uudestaan oma just kun oli tulossa kapuloille. Nuuski hienosti ja toi oman, ei edes pureskellut! Hyvä Step! Otettiin uudestaan, taas karmea vauhti mutta en toistanut käskyä, ja hienosti rauhottui nuuskimaan ja toi oman! Vau! Loppuun yksi pelkkä oman luovutus, meni hienosti.

Stepin treeni 2:

 Alotettiin luoksetulolla. Ensin takapalkalla niin että en pysäyttänyt, aika hidas oli... Sitten stoppi mukaan, ihan ok! Matka oli pitkä, varmaan 40m. Otetttiin toisto, taas ihan hyvä. Sitten puun kierrolla maahanmenoa, kerran jäi seistä tönöttämään, mutta muuten ihan ok. Sitten metallinoutoa pitkästä aikaa, eka pelkkä luovutus pitkällä matkalla, oli ihan törkeen nopee mutta vähän vino. Sitten yksi heitto, meinasi lähteä ilman lupaa, sikapossu! Käännyin ympäri ja vaadin kunnon perusasennon ennen kun päästin kapulalle, otin vauhtinoutona, taas tosi nopee. Loppuun yksi kokonainen, vähän oli nytkin vino, kääk! Sitten seuraamista, kun pahimmat höyryt oli purettu. Oli tosi hyvän tuntuista! Paikka ok, ei paina yhtään, ihanaa! Käännökset myös ihan hyviä. Sitten vielä kaukot, oli tosi hyvät! Kaikki vaihdot hyviä, myös s-i. Matka oli jotain 15m. Ihanaa kun Stepsun kanssa tuolla matkalla ei ole oikeastaan väliä, tuntuu että se tekee ihan yhtä hyvin vaikka olisin miten kaukana, eikä tule sieltä eteenpäin. Sisällä otettiin vielä vähän noudon luovutusta puukapulalla, otin tarkoituksella vinoista kulmista, ei raukka oikein älyä tätä. Pitää muistaa treenata!

Saran treeni 1:

Alotettiin seuraamisella, oli kait ihan hyvää (pallon kanssa). Sitten puun kierrolla pari stoppia, oli sairaan nopeita. Sitten puunkierrolta suoraan ruutuun, meni hienosti! Ei hakenut heti oikeaa paikkaa, mutta kun odotin hetken, korjasi itse, jes! Kertaalleen myös loppuosa, oli ihan hyvä. Sitten tunnari, vauhtia oli ihan liikaa! Nuuski kyllä mutta törkki samalla kapuloita nokalla, en tykkää! Otettiin uudestaan, nyt vähän rauhallisempi, mutta edelleen siirteli kapuloita. Luovutuksessa laittoi tassut mun jalkojen päälle...

Saran treeni 2:

Ensin seuraamista namilla, voi miten kovasti se yrittää, taisi olla raukalla nälkä :) Välillä ihan hyvääkin, enimmäkseen ei. Sitten puunkierrolla maahamenoja, vähän hitaita, en tiedä miksi. Sitten pari seuraamaan tulemista suoraaan puunkierrolta, oli loistavia! Lopuksi kaukot, ihan jees nekin! Sisällä myös Saran kanssa noudon luovutuksia, meni paljon paremmin jo kuin viimeksi, nyt haki oikean paikan melkeimpä mistä kulmasta tahansa, eli edistystä on tapahtunut!

Stepsulla on nyt juoksu virallisesti ohi, jee! Ei ole enää vuotanut maanantain jälkeen, ja turvotus on laskenut. Aika saman mittainen oli kuin 2 edellistä, vuotoa vähän reilu 2vk, ja siihen päälle pari päivää varmuuden vuoksi, että kaikki sulotuoksut haihtuu. Pääsee taas ensi viikolla treenaamaan aksaa :)