Otettiin tän päivän treenit nurmikentällä taas (yllätys yllätys) kamalassa helteessä. Alotin laittamalla Saran paikkamakuuseen ja vein eteenmeno-lelun ihan nurmikon toiselle laidalle. Sara oli kääntynyt kylkiasentoon, joten korjasin sen ja annoin odottaa vielä hetken ja palkkasin. Sitten otettiin luoksetuloa, eka puun kierrosta molempia pysähdyksiä, ne oli hyviä kummatkin, vauhti ei tosin ollut kovin huima, se ennakoi niin voimakkaasti tätä. Sitten kutsulla, eka läpijuoksuna, sitten maahanmenolla ja siitä eteenistumisella, se oli hyvä ja nopea ja loppuun uudestaan läpijuoksuna eteenistuminen, joka myös vauhdikas ja hyvä.
Seuraavaksi ohjattua suoraan kapuloilla, molemmat puolet kahteen kertaan ja muutama kerta myös merkille lähetyksen kera. Tämä meni tosi hienosti, joka kerta toi hyvällä vauhdilla sen kapulan mikä pitikin eikä vilkuillut keskellä olevaa vesipulloa. Tämähän alkaa edistyä, hyvä!
Loppuun 2 kertaa pk-tottiksen eteenmenoa, molemmat kerrat niin että Sara ei lähtiessään nähnyt lelua. Juoksi hyvää vauhtia suoraan ja löysi lelun heti ja vapautin. Tämäkin on hyvällä mallilla nyt.
Kotona sisällä kaukoja, kaikki vaihdot ok, istu-seiso vaihdossa menee vähän taaksepäin, seiso-maahan tulee vähän eteenpäin (liikkuu siis ehkä 5cm), loppusummana pysyy siis paikoillaan. Kertaakaan ei tehnyt väärää asentoa, jes!