Huh mikä päivä... Voisin ehkä seuraavalla kerralla harkita kaksi kertaa ennen kun suunnittelen kahdet kisat samalle päivälle :D Aloitetaan kuitenkin eilisestä: käytiin koululla ottamassa vikat (toko)viilaukset, otin tunnarin, luoksetulon, ruudun ja kapulan luovutusta. Äiti heitti mut autolla kentälle, ja teki meille tunnarin. Kolme toistoa, kaikilla nätti nuuskiminen, mutta kertaalleen tiputti kapulan ja tarkisti viereiset. Luoksetulot oli ihan ok kaikki. Myös ruutu oli hyvä, ihan kauheesti ei tarvinnu vääntää merkistä. Kapulahommat oli hyviä, ehkä pikkaisen liioitteli, ja toi liian pitkälle, eli sivulletulo vähäsen vino niin että Step oli mun selän takana. Illalla oltiin kavereiden kanssa juhlimassa pitkästä aikaa, ja korkkasin siinä muutaman siiderin. Myöhään meni, ehdin nukkua vajaa 5h...

Aamulla reippaana ja hyvinvoivana Kirkkonummelle vikoihin toko-karsintakisoihin. Oltiin ekassa ryhmässä, vikana. Alotettiin paikallaoloilla, ja sen jälkeen kaikki liikkeet putkeen täysin sekoitetussa järjestyksessä. Tuomarina Ralf Björklund. Step tuntui tosi kivalta kehässä, teki hyvällä asenteella töitä. Osa-aluepisteitä en tiedä, koska en saanut kisakirjaa mukaan kun karkasin sieltä etuajassa.

Paikalla makuu: 10 olin ihan varma että olis haistellut, kun ennen kehään menoa oli aivan mahdotonta saada nokkaa ylös maasta...

Paikalla istuminen: 10

Luoksetulo: 9 oli ihan siisti, aika hidas tosin

Zeta: 6 voi hitto... makasi istumisen... Tää on pakko olla joku työtapaturma, ei ole mokannut ikinä ennen kisoissa, ja todella harvoin treeneissäkään.

Ohjattu: 8 toinen moka. Arvottiin vasen, merkki jäi pikkuisen vapaaksi, ja lähti sitten vinouden johdosta myös kapulalle vinoon, ja bongasi keskimmäisen. Pysäytin, ja onneksi totteli nätisti. Uusi käsky, ja nyt lähti oikein ja toi vasemman.

Ruutu: 10 oikein nätti

Hyppynouto: 9 hieno heitto, hyvä minä!!! Luovutus oli vähän vino.

Kaukot: 9 nää oli varmaan parhaat ikinä kisoissa :))))) Olen niiiiin tyytyväinen, sairaan hienot!

Tunnari: 9 tosi hyvä tämäkin!

Seuraaminen: 9 eka paikallakäännös oli levoton, ja ihan kaavion lopussa bongasi hypyn ja katsoi sitä hetken, muuten teki tosi kivasti.

Yht. EVL1-tulos 285p ja sija 3./?. Lähdettiin melkein saman tien oman suorituksen jälkeen, en siis saanut kisakirjaa mukaan. Oman sijoituksenkin luin facebookista... Nyt voidaan hyvillä mielin jäädä tokotauolle, keräillä vähän motivaatiota ja jatkaa sitten keväämmällä kun on jo sulaa :) video suorituksesta

Kirkkonummelta huristelin pikaisesti käymään kotona, nappasin Saran mukaan ja suuntasin Ojankoon, missä oli agilitya tarjolla kahden radan verran. Olin ilmottanut kahdelle jälkimmäiselle radalle, kun arvelin, etten ehdi tokon takia ekaan starttiin. Kisat oli kuitenkin pahasti myöhässä, ja siinä vaiheessa kun tulin paikalle, maxien eka rata ei ollut edes alkanut. Kävin sitten kysymässä, saanko siirtää vikan startin ekalle, kun kerran oltiin jo paikalla. Tämä onnistui kiitos HSKH:n joustavien kisajärjestäjien, ja päästiin melkein heti rataantutustumiseen. Rata oli vähän omituinen, ei mikään kauhean vaikea mutta vähän ikäviä kulmia. Stepin kanssa ensin, alku meni kivasti, mutta kepeillä jätti vikan pujottelematta (??). En huomannut, jatkettiin vaan matkaa ja ihmettilin, miksi tuomari näytti hyllyn. Koko loppurata meni vähän ihmetellessä, muurin palikat tuli alas ja otettiin muuri uudestaan. 

Saran kanssa seuraavaksi. Heti eka rima alas, en tajua yhtään miksi. En jättänyt liian lähelle, ja seisoin paikallani kun hyppäsi... Koiran piikkiin menee... Vähän laiskalla ohjauksella rata läpi, puomin kontaktilla vapautin liian aikaisin, se oli ruma. Tulos 5vp ajassa -9,55s.

Toka rata oli vaikeempi, useampikin paha kohta. Stepin kanssa suunnittelin 2 persjättöä, mutta tein vain yhden. Hankala alku meni tosi hyvin, sairaan nätti käännös niistopersjätöllä. Keinun jälkeen leikkasin liian myöhään, hyppäsi vähän väärään suuntaan ja jouduin sitten saattamaan pidemmälle seuraavalle esteelle, sitten olikin ajoitus aivan pielessä. No jotenkin sain vielä pelastettua, kun Stepsu haki ohjauksesta huolimatta oikeat esteet, mutta sitten hyllytin kun tyrkkäsin vahingossa kaksi kertaa samaan putkeen. Yksikin olisi riittänyt :) Täysin mun vika, ei voi syyttää Stepsua. Loppusuoralla vielä kaatoi pituuden kun hyppäsi liian kaukaa. 

Saran kanssa yritin nyt tsempata, hitto vie kyllä nyt yksi nolla pitää tehdä. Alku nätisti, niistopersjätössä peitin esteen ja meinasi hakea viereiselle putkelle, oli onneksi kiltti ja kääntyi pois sieltä. Saran kanssa leikkaus meni nappiin, nätti käännös siitä. Sitten mä jäin jotain lahnailemaan, kun olisi pitänyt juosta ja kovaa, puomilla ajoitus aivan pielessä. Tarkoitus oli tehdä päällejuoksu, no se ei ihan onnistu jos on koiran takana... Lopputuloksena se, että oli väärällä puolella puomia, koiran takana, ja edessä ammotti väärä putken pää, ja oikea oli jossain tosi tosi kaukana. No, ratkaisin tilanteen sillä, että sanoin Saralle tiukasti odota, kipitin koiran ympäri ja lähetin putkeen. Aivan karmeaa sähläystä, aikaa paloi varmaan joku 4 sekuntia... No mutta kannatti vääntää väkisin, koska nollalla maaliin ja SM- ja karsintanollat on kasassa! Tulos 0vp ajassa -8,25s ja sija 2./47.