Saralta lähti tänään vihdoin ja viimein turkki pois. Suunnitelmissa se on ollut jo pitkään, toteutusta vain odoteltu. Sara antoi ihan nätisti trimmata itsensä, pään alue oli ainoa joka tuotti vähän ongelmia. Nyt vaan  nautitaan lopputuloksesta! :D

Olin kouluttamassa tokoa, otin ennen treenejä vähän Stepin kanssa. Kenttä oli ihan täynnä jotain pikkupoikia, siinä oli joku futismatsi alkamassa. Stepsua ei häirinnyt yhtään, keskittyi tosi hyvin. Tehtiin seuraamista, meni hienosti, liikkeelle lähtöjä lähinnä. Sitten hyppyä, mutta voi saasta eipäs tehdä sitä sitten enää. Step nimittäin rikkoi meidän esteen. Loikkasi liian kaukaa ja rämäytti jaloilla esteen kumoon, ja se on nyt kuudessa osassa. Siinä vaiheessa oli kylllä erittäin vaikea pysyä tyynen rauhallisena, teki mieli ripustaa penne hetkeksi aitaan roikkumaan, saamarin kaahottaja! No, jatkettiin kun olin hetken puhissut kiukusta. Otettiin luoksetuloa, teki aika kivasti, ei tullut nyt ihan miljoonaa mikä on oikein hyvä. Sitten kaukkareita, häiriöön nähden oikein hyvin, pää pyöri kyllä kun ihmisiä käveli takana, mutta oli hyvin kuulolla. Sitten kun ryhmäläiset tuli, otettiin yhdessä paikallamakuu. Stepin molemmilta puolilta alkoivat urokset rähistä toisilleen ja karkasivat tappelemaan, Step hypähti metrin kauemmas ja meni saman tien takaisin maahan, ihan selvästi tiesi ettei siitä saa nousta mutta väisti sen verran ettei jää tappelun keskelle. Kävin pelastamassa pennelin ja jatkettiin hetken päästä. Pysyi oikein hyvin, olin hetken piilossa.

Saran kanssa otettiin lopuksi. Sillä oli hirveästi vauhtia, liittyy varmaan siihen turkin ajeluun. Alotettiin tunnarilla, ihan kisanomaisella. Meni ihan liian kovaa kapuloille, törkkäsi nokalla paria ekaa mutta ei maistanut, alkoi sitten nuuskia, oma osui tokana kohdalle, sen toi tosi hyvällä vauhdilla. Sitten otettiin luoksetuloa, ensin seisomista ja maahanmenoa tolpan kierrosta, sitten yksi pitkällä matkalla luoksetulona. Seisominen ihan törkeen hieno, maahanmenokin nopea Saraksi, siitä palkkasin. Sitten yksi suorapalkalla ettei ala ennakoimaan.Sitten pieni pätkä seuraamista, teki kivasti. Lopuksi kaukkareita, ensin lyhyellä matkalla, sitten pidemmällä, seisomasta istumaa ja maahan otin peruutuksen vielä mukaan, muut vaihdot ihan normaalisti.

Saanko esitellä: Naku-Sara

1243365064_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tälläinen rotta sieltä karvan sisältä paljastui ;) Saran sisin olemus on näköjään aika harmaa!

1243365142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä meidän kukkais-tyttö eli neiti Karvanen

1243365189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e