Torstaina käytiin agikisaamassa Orimattilassa tyttösten kanssa, 2 agirataa, molemmilla tuomarina Anne Savioja. Eka oli ihan helppo, ei oikeastaan kuin yksi paha kohta, vinottain oleva hyppy ja putki sen lähellä tyrkyllä, kauheasti ei siis voinut kääntää ennen hyppyä ettei ollut putkessa, tosi moni otti kiellon siitä. Stepin kanssa ensin, tavotteena tehdä siistit kontaktit ja nolla. No ensimmäinen toteutui. Rata meni ihan hyvin ohjauksellisesti, oikeastaan mitään isoja kaarteita ei tullut, mutta keinun jälkeen rima alas, ehkä ryysin vähän, mutta menee kyllä koiran piikkiin, ei ollut todellakaan mitään vaikea kohta, ihan suoralla. No, aalla olin suunnitellut persjätön, jos ei olisi pysähtynyt kontaktille, olisin lopettanut heti, mutta sinne jäi nätisti :) Puomilla pysäytin kans kunnolla, juoksin pitkälle ohi ennen kun vapautin. Tulos 5vp ajassa -10,57s.

Saran kanssa sitten, rata levähti jo kahden esteen jälkeen, kaarros valui pitkäksi ja kulma seuraavalle hypylle huono, rima alas. Sitten vähän matkaa siistiä menoa, aan loikkasi muttei saanut virhettä, sitten hyppäsikin sen hankalan hypyn väärin päin eli hyl. Puomin ylösmenoon ei pysähtynyt, joten komensin pois ja otin uudestaan. Alasmenostakin varasti, en kehdannut enää korjata, en vaan palkannut. Kaiken kaikkiaan tosi ruma rata.

Seuraava rata ehkä vähän vaikeempi mun mielestä, radalla ei ollut lainkaan puomia (!). Stepin kanssa alku hienosti, ei tosin pysähtynyt aalle, välistävedossa rima alas, tuli pahassa kulmassa. Tokan kerran tultiin aalle ja ei taaskaan pysähtynyt, joten laitoin takaisin ja käveltiin maaliin eli hyl. Johan nyt on kumma kun ei kontaktit toimi.

Saran kanssa päätin vedättää kovaa, kun ei kerran ollut puomia, niin olis hyvä sauma voitolle. Alku hienosti, aan loikkasi taas muttei saanut virhettä, ilmeisesti koski loikasta huolimatta. Välistäveto onnistui aika täpärästi, tuli ihan liian kovaa. Aan loikkasi taas, ei vieläkään virhettä. Sitten kuitenkin syöksyi yhden putken väärin päin, ei tullut edes mieleen että voisi niinkin mennä, mielestäni ohjasin kyllä ihan selvästi, mutta en vaan kääntänyt riittävän kovasti, ei tullut käteen ja haki kauemman putken pään...hyl. Jatkettiin, yksi rima tuli alas kun lähetin tosi kaukaa sivuttaiselle hypylle, kääntyi niin tiukkaan että koski siivekkeeseen. Muuten tosi nätti rata, aivan varmana olisi voittanut nollalla, tosi kovaa mentiin. Ärsyttää toi aa, mitä kovempaa tullaan niin sen todennäköisemmin loikkaa... Täytyy muistaa treenata aata kovasta vauhdista.

Stepin kanssa käytiin torstaina ottamassa vikat tottikset ennen koetta, otin seuraamista, istumisen, maahanmenon, luoksetulon, noudon ja eteenmenon. Seuraaminen oli kaunista, istuminen onnistui, maahanmeno onnistui, luoksetulo oli vino. Otin kertaalleen vauhtiluoksetulon. Nouto hieno (ekalla heitolla tosin kapula hajosi, jouduin korjaamaan sen ja viemään paikalleen, en uskalla enää heittää sitä). Eteenmeno supernopea. Ihan hyvin siis kaikki toimii.