Viimeisen viikon aikana ollaan treenailtu kaikenlaista. Viikonloppuna (viime sunnuntai??) oltiin Viikissä B-talon parkkiksella treenaamassa ilmasua. Treenasin Stepsun tällä kertaa, otin sille 2 umpparia ja 2 avopiiloa. Eka oli avopiilo, ja tosi hankala sellanen, Step ei irronnut riittävän kauas ja tuulikin tuli väärästä suunnasta, ei saanut hajua.Jouduin lähettämään monta kertaa, ja kävi monta kertaa tarkistamassa läheisen tyhjän umpparin, mutta ei siellä ketään ollut vaikka kuinka tarkisti. Menin sitten lopulta lähemmäs lähettämään, sitten löysi. Toka oli tosi mallikas umpparin ilmaisu, samaten kolmas oli hieno umppari. Sitten vikalla ukko oli suht lähellä hämäysumpparia, ja Stepsu sai selvästi hajun ukosta umpparin kohdalla, ja laski 1+1 ja ilmaisi tyhjän umpparin. Hetken haukuttuaan tajus itse että ei se tässä ollutkaan se ukko ja siirtyi maalimiehelle haukkumaan. Erinomaista oivaltamista!

Tokoa käytiin treenaamassa sunnuntaina illalla Lean kanssa, otin Stepin kanssa jotain kokonaisia liikkeitä mutta en enää kykene muistamaan mitä. Teki kai hyvin (?) koska ei jäänyt ainakaan mitään hampaankoloon. Tiistaina käytiin uudestaan tokoilemassa, tällä kertaa Ojangossa kolmistaan Lean ja Emman kanssa. Otettiin paikallaolot (!!!!!), molemmat tytöt sai maata ja istua, hienoja olivat. Stepsu teki lisäksi hyppynoutoa, tunnaria ja seuraamista. Tällä kertaa oli huono kaikessa :( Hyppynoudossa kolautti estettä ja toi sivulle kapulan, tunnarissa pyöritteli kapulaa ja seuraamisessa kyttäsi. Tuntuu että kaikki työ mitä olen tehnyt seuraamisen eteen, valuu hukkaan heti kun tehdään liikkuroituna, kaikki se rentous ja asenne katoaa kun tehdään kokeenomaisesti, ja Step palaa takaisin vanhaan kyttäykseensä. Sivulla saan sen ehkä hetkeksi istumaan ryhdikkäänä, mutta heti kun lähden liikkeelle, muuttuu taas korppikotkaksi. Plääh, typerä toko, heti meni tokomotivaatio. Saahan se toki tuolla kyttäämiselläkin pisteitä, mutta kun mä tiedän että se osaisi niin paljon paremminkin, ei vaan kykene tekemään.

Torstaina aksaa Sarppa-Liisan kanssa. Oli taas niin ihanaa <3 Katselin päivällä Jaakon ja Zenin ratoja cruftsista ja päätin ohjata treeneissä yhtä rauhallisesti kuin Jaakko ja olla ajoissa kaikkialla, ja niin mä sitten ohjasin. Ihana flow, olin ajoissa eikä mulla ollut oikeastaan edes kiire ja Sara oli niin magee, se loistaa kun saa tehdä itse, ja kestää tosi hyvin sen että jätän sen yksin tekemään ja juoksen jo seuraavalle esteelle. 

Torstaina Dracu tuli meille taas hoitoon ja tänään käytiin koko porukan kanssa Ojangossa katsomassa Lean ja Zeron comebackia kisaradoille, ja tytöt pääsi lenkkeilemään upeassa auringonpaisteessa Ojangon metsiin. Illalla käytiin vielä kolmikon kanssa hiihtämässä, vedätin Draculla jonkun pari kilometriä yhteen menoon, Stepillä vähän vähemmän ja jonkun matkaa hiihdin omin voimin :D Loppupätkän kokeilin sitten tuplavaljakkoa, eli Step ja Dracu kiinni yhtä aikaa. Hui ne meni lujaa!!! Stepsu sai hyvin intoa vetää kun Dracu oli vieressä juoksemassa, ja eipä siinä paljoa ehtinyt jalkoja nostelemaan saati sauvoja käyttämään, kun sellaista kyytiä mentiin.

Niin söpö kuin se onkin kytätessään, niin voisi mun puolesta jättää vähän vähemmälle ainakin tokotreeneissä!

IMG_0184-normal.jpg