Eilen aamupäivällä tehtiin tokoa pulkkamäellä. Otin Stepille luoksetulon maahanmenoa, muistuteltiin sitä pää maassa makaamista, vähän oli aluksi unohtunut. Seuraaminen oli ihan hyvää. Noutoa muutama kerta, oli oikein vauhdikkaita, tein penkin yli hyppynoutoa. Loppuun kaukot, tosi hyvin oli vaihdot hanskassa, kaikki puhtaita ja reippaita.

Sarppa pääsi minitottistelun jälkeen tekemään pudotettua. Tehtiin polkua pitkin pudotettu ekaa kertaa n. 100m matkalla, pudotin esineen mäen päällä ja kävelin rinteen alas ja lähetin ylämäkeen hakemaan. Ei mitään ongelmaa, oli tosi vauhdikas. Tuskin tässä matka tulee olemaan mikään ongelma Saran kanssa.

Otin myös Stepille pudotettua, eka lyhyellä matkalla, ja toka pidemmällä, n. 50m matkalla. Molemmat oikein hyviä :) Stepillä ei ole ollut nyt enää mitään epäröintiä tämän suhteen, hyvä hyvä!

Torstaina illalla aksatreeneihin molempien kanssa, Timo koulutti. Oli tosi hauska rata, sai mennä LUJAA, leijeröintejä ja irtoamisia riitti. Sara oli ihan pro, se on kyllä niin elementissään kun saa lukea rataa ja mennä lujaa. Kyllähän se hyvin tulee kaikenlaisiin pyörityksiinkin, mutta tälläisistä se kyllä tuntuu nauttivan vielä enemmän. Muuten meni tosi kivasti, mutta pikkaisen radan lopussa alkoi jo kostaukia tämä kaahailumeininki, en meinannut millään saada sitä kääntymään putkeen leikkauksella, vaan Sarppa halusikin tehdä vähän lisää leijeröintiä ja haki innoissaan johonkin 8-9m päässä aan takana olevalle muurille :D Ei kyllä tullut mieleenkään että se voisi niin kauas lähteä, mutta sinne meni, ja monta kertaa... Aa putki erottelu oli jälleen vaikeaa, veto aalle on niin kova.

Step teki saman radan, ohjauksellisesti Step meni oikeastaan täysin moitteettomasti, tehtiin vissiin 2 kertaa nollalla läpi koko rata. Mutta hypyt oli huonoja :( Hakee ponnistuspaikkaa, ponnistaa liian kaukaa, on selvästi tosi epävarma hyppyjen kanssa. Sama juttu kun viikonlopun kisoissa, ohjauksellisesti menee tosi hyvin ja varmasti, mutta hitaasti. Stepille tekisi hyvää tehdä ihan sellaista pentu-treeniä, eli hyppytekniikkaa, hyppy-suoria joissa lelu edessä, ja muita tälläisiä yksinkertaisia hyppelyjuttuja, joissa palkka tulee jostain muualta kun multa.