Oltiin eilen kisaamassa Kirkkiksellä tokossa, vieläpä maajoukkuekarsinnoissa. Kisaan ilmottautuessani en tosin tiennyt että se oli joku karsinta, mutta eipä se mitään. Tuomarina Kaisa Poutanen, melko tiukka linja hänellä mutta onhan se ihan ymmärrettävää, karsintakokeessa. Liikkeet tehtiin kolmessa osassa, paikallaolot vikana.

P-istuminen: 10 istui kuin patsas tuomarin mukaan
P-makuu: 10
Seuraaminen: 8,5 mun mielestä todella hyvää, kontakti ja paikka pysyi ihan koko ajan. Ainoa huono oli vasemmalle käännökset, ei väistänyt kunnolla, ja siitä tuomari rokottikin.
Idari: 9,5 oli hieno, ei mitään moittimista
Luoksetulo: 8,5 tämäkin hieno, Saran osaamisella lähes täydellinen, maahanmeno voisi olla nopeampi mutta ei se tee sitä edes treeneissä tuon paremmin. Lopussa tuli suoraan sivulle(?), en tiedä mistä se tuon keksi, mutta eihän siitä tietenkään mitään pisteitä mene tokossa.
Ruutu: 7 herranjumala me saatiin ruudusta pisteitä!!! Merkille meni hitaasti, ruutuun vähän vauhdikkaammin, ei mennyt aluksi sisään, annoin toisen käskyn ja meni ruutuun, suoraan maahan käsky, jolla Sara meni istumaan. Possu!! toisella käskyllä maahan, sivulle tuli nätisti.
Ohjattu: 8 merkille hidas, oikeaa puolta haettiin. Kapulalle lähti hyvin, kaatoi merkin lähtiessään. Toi oikean, palautus vino.
Metallinouto: 5 tämä oli mystinen, Sara hyppäsi hyvin ja toi kapulan mutta pudotti sen mun jalkojen eteen. Nosti sen kyllä lisäkäskyllä mutta luovutus oli totaalisen vino ja huono
Tunnari: 9 hieno oli
Kaukot: 7 kaikki vaihdot onnistu ekalla käskyllä ja oli ihan nopeet mutta tuli eteenpäin seisomasta maahanmenossa.

Elikkäs täpärästi EVL1-tulos pistein 260, meidän eka kiinnitys tokovalionarvoon! Voi vau!!! Saralla oli ihan hauskaa kehässä, se teki hyvällä motivaatiolla liikkeitä ja yritti tosissaan suurimmaksi osaksi. Erityisen tyytyväinen olen seuraamiseen, mikä oli varmasti paras ikinä.