Seinäjoella käytiin torstaina 3.1. treenaamassa aksaa Lagun hallilla Lean ja Saaran kanssa. Rakenneltiin Lean kanssa helppo hyppyrata, jossa teemana vauhti ja irtoaminen. Meni ihan kivasti molempien kanssa, leijeröinti Saran kanssa oli varsin helppo ja Stepinkin kanssa sujui kun palkkasin kerran irtoamisesta. Stepsu teki lisäksi puomia ja keppejä pariin kertaan, meni tosi hyvin nämäkin. Tässä tyttöjen treenivideot: Sara ja Step
 
Sunnuntaina oli sitten kisat Seinäjoella, Stepsulle kaikki 3 rataa, Sarmulle kaksi. Nähtiin kisoissa Stepsun kasvattajaa Minnaa, Muffi pääsi vähän vihvittelemään kasvistädillekin :) Eka rata oli ihan kiva ja sopivan tasoinen, ja meni suht kivasti. Poispäinkäännös ennen puomia vähän valui ja pariin otteeseen Stepsu karjaisi mulle "rrrräyh!" eli vähän oli huonot ennakoinnit. Kuitenkin ihan ok nolla, sija 4./42. Tässä video.

Toka rata mentiin sitten molempien kanssa, tämäkin ihan kiva rata, ainoa kohta joka tuntui aiheuttavan ongelmia oli suoran putken jälkeinen välistäveto. Päätin olla rohkea ja juosta molempien kanssa vaan putken viertä ja ehtiä välistävetoon, varmempi olisi ehkä ollut joku takaaleikkaus-sylkkäri-poispäinkäännösvääntö mutta sellaiset on nynnyille 3:) Stepsu meni puomin niin kovaa loppuun etten viitsinyt seisottaa sitä kontaktilla ja mennä valssaamaan joten leikkasin, mutta tää oli huono idea, meinasi kieltää muurin ja sen jälkeisen hypyn, ja olin välistävedosta ihan myöhässä, ja rima alas :( Muuten selvittiin nollalla maaliin, mutta jotenkin vähän kaoottisen tuntuinen koko rata. Tässä video.

Sarmulla onnistui puomin jälkeinen elämä ja ehdin välistävetoonkin, ei tosin tullut kauhean hyvin mukaan jarrutukseen ja kaarratti piiitkälle, mutta kuitenkin virheetön rata ja sija 3./44. Video.

Kolmas rata oli tosi hauska hyppäri, oikein vauhdikas ja kiva rata. Stepsu meni ensin, vähän epäilin että noinkohan hakee kepit avokulmasta, aika lyhyellä estevälillä ja kepit tuli jotenkin ihan yllärinä monelle koiralle, mutta meni ihan hienosti :) Sen sijaan keppien jälkeen jouduin vähän kalastelemaan Stepsua, meinasi tulla muurista ohi. Nollalla kuitenkin maaliin, ja Muffi jopa irtosi hienosti loppusuoralla :) Sija 4./42. Video

Saran kanssa oli kivaa startata, jotenkin ihan Saran näköinen rata, meille sopii hyvin tälläiset. Alku menikin sikahienosti kepeille asti, kunnes meinasin hukata Saran aivan samaan kohtaan kuin Stepinkin, jotenkin varmaan ohjasin tämän hassusti kun molemmat meinaavat kieltää saman esteen :O Lisäksi loppusuoralla (4 hyppyä ja ansa-putket molemmin puolin) huusin Saralle vahingossa putkeen, se selvästi mietti hetken ja vilkaisi putkea, mutta totesi että kyllä se varmaan tarkoittaa kuitenkin että hyppy eikä putkeen ja teki nollan :D Ihana Sara <3 Oppinut tässä vuosien varrella, että ei se putkeen-käsky aina tarkoita että pitäisi mennä putkeen... Sija 3./42 eli meni 0,5sek Stepsua lujempaa kaarroksista huolimatta, ja ei se ikä kauheasti näytä painavan, etenemä 5,19m/s :) Video.

Sara tienasi meille pari näin hienoa lahjakorttia :)

IMG_0099-normal.jpg

Loppiaisena kärrättiin koko lauma takaisin Helsinkiin, ja keskiviikkona käytiin Ojangossa pitkästä aikaa Ilona-aksaamassa. Tehtiin pientä radanpätkää, jossa puomi, pari hyppyä, kepit, putki ja aa. Ensin pelkkiä keppejä, meni ihan kivasti, sitten kepit ja kontaktit radan osana. Vähän kaahaili ohi esteistä, mutta kontaktit toimi kivasti ja kepeillekin haki hyvin kunhan muutaman kerran oli saanut palkan aloituksesta. Aa toimii tosi hyvin längen kanssa, juoksee siivosti. Puomilla menee tosi kovaa loppuun asti, ihan hirvittää että pystyykö jarruttamaan tuosta vauhdista mutta hyvin näyttää jarrut toimivan.

Torstaina illalla sitten Timon agit Muffin kanssa. Oltiin ihan huonoja :O Muffi ei osannut takaakiertoa, oikein kyttäsi hyppyä ja leiskautti väärin päin. Lisäksi tiputti varmaan 5 kertaa saman riman päällejuoksussa, okei ehkä olin vähän tiellä/juoksin vähän väärään suuntaan mutta oikeesti, kyllä pitäisi kestää...! Lisäksi ei kuunnellut puomi-putki erottelussa ja kontaktit superhitaat. MuR!!!!