Otettiin molempien koirien kanssa tokoa hiekkakentällä kun ei kerran satanut. Molemmat koirat mukana pitkästä aikaa, suureksi yllätykseni Step joka aikaisemmin on pitänyt kamalaa meteliä sen aikaa kun treenaan Saran kanssa, itsui nyt aivan hiljaa ja kiltisti! *vau* Hyvä jos tämä odottelu alkaa sujua, on paljon kivempi mennä kentälle molempien koirien kanssa yhtä aikaa...

Alotettiin Stephanien kanssa. Ensin otin metallikapulan kanssa puuhailua, annoin pennelle kapulan suuhun ja käveltiin ympäriinsä ja kehuin sitä, välillä vaihdoin kapulan leluun. Tämä meni upeasti, vaikka Step oli aika kovassa vietissä, ote kapulasta oli kuitenkin hyvä ja kapula myös pysyi koko ajan suussa. Otettiin myös pari kertaa vaan istualteen kapulan pitoa, sekin onnistui. Sitten seuraamista, ensin vähän pidempää pätkää, naksuttelin oikeasta paikasta. Pikkuisen penne meinaa pomppia ylöspäin, sivusuunnassa paikka on kuitenkin koko ajan oikea. Sitten käännöksiä, ne hienoja edelleen. Otettiin pari kertaa luoksetuloa, yritin ottaa muutaman askeleen matkalla mutta sepäs olikin helpommin sanottu kuin tehty. Step tuli joka kerta niin että pomppasi ensin etutassut mua vasten ja sitten istahti eteen. Eihän sitä tuosta voi torua, muuten menee innostus, mutta ei tuokaan kovin kiva ole että se pomppii, se kun tuntuu olevan muutenkin ongelma.

Sitten Sara pääsi vuoroon. Ensin samaa fiilistelyä noutokapulan kanssa mitä pennelle, muutama luovutus mukaan. Sit kapula pois ja otettiin jättöliikkeitä. Seisominen oikein hyvä, istuminenkin hyvä, mutta kun otettiin istumisen jälkeen seisomista, tarjosi edelleen istumista. Uusinta, ja nyt seisoi. Maahanmenoa otettiin juoksusta, oli oikeen harvinaisen hienoja! Sitten siirryttiin luoksetuloon. Ensin kokonainen suora luoksetulo että nään missä mennään. Kyllä se tulee ihan kiltisti, mutta vauhtia voisi kuitenkin olla enempi. Siispä hetsasin Saraa kunnolla ja saatiin pari onnistunutta. Siihen lopetettiin.