Ei olla tehty oikeastaan mitään muuta kun aksattu, ei oikeen kiinnosta lähteä tonne lumihankeen tokoilemaan ja pk-juttujakin on vähän vaikee tehdä... Sunnuntaina käytiin aksakisoissa Liedossa, molemmille 3 rataa, agi-agi-hr. Eka rata oli aika helppo, ei mitään kovin ihmeellistä oikeastaan koko radassa. Menin Saran kanssa ensin, alkuun olin suunnitellut yhden aika tiukan leikkauksen että saisin paremman kulman putkelle, no Sarapa ei sitten lukenut leikkausta vaan lähti hakemaan putkelle... Äh, kielto siitä. Sitten vielä yksi rimakin alas kun ryysin koiran linjalle. Tulos 10vp, ei paljoa naurattanu vaikka Sara tekikin ihan hyvin. Positiivista: haki kepit itsenäisesti avokulmasta oikein. Sitten Stepin kanssa sama rata, heti eka rima alas, blaah!! En sitten keskittynyt oikein, ja kielto yhdeltä hypyltä. Tein Saran kanssa siihen niistosokkarin, Stepsulle olin suunnitellut ihan perus käännöksen, mut jostain syystä silti radalla yritin siihen niistosokkaria, ja eihän se hypännyt. Johan on kumma, kun en pysy suunnitelmassani... Tulos 10vp, positiivista: ohjasin paremmin sen kohdan, missä Sara tiputti riman, ja se onnistui.

Toka rata oli vähän haastavampi, varsinkin alussa puomille paha kulma, ja heti puomin jälkeen aika hankala kohta, hyppy, ja sitten kahden hypyn välistä takaakiertoon. Suunnittelin Saralle siihen sellaisen epämääräisen haltuunotto-poispäinkäännöksen, epäilin itsekin sen onnistumista, mutta en siihen muutakaan keksinyt. Puomille en pysäyttänyt ylösmenoon, kun tuli siihen niin hiljaa jo valmiiksi. Alasmenoon se sika ei pysähtynyt, juoksi vaan läpi!! Ei kuitenkaan saanut virhettä, ja jotenkin ihmeessä se takaakiertokin onnistui :D Sitten mentiinkin oikein nättiä rataa loppuun, ennen keppejä hypyllä päätin ottaa pidempää ja "turvallisempaa" reittiä, kun oli nolla alla. Keppien jälkeen 2 leikkausta valui vähän pitkiksi, mutta kuitenkin ihan siisti rata. Aikaa tuossa keppejä edeltävässä pyörityksessä kului, mutta ei haittaa! Tulos 0vp ajassa -7,00s ja sija 4./63. Neljäs sm-nolla, toka karsintanolla. Stepsun kanssa hyvällä fiiliksellä radalle, suunnittelin sille saman epämääräisen poispäinkäännöksen puomin jälkeen, ja se toimikin tosi hyvin. Aan jälkeen sitten olin suunnitellut koko pätkän tyhmästi, Saralla se toimi ihan hyvin, mutta juu, Step ei ole Sara. Olin koiran linjalla, rima alas ja seuraavalle hypylle leikkausta ei lukenut, jäi steppailemaan eteen, ei hypännyt heti, ja kun hyppäsi, kääntyi väärään suuntaan ja jouduin kierrättämään tosi pitkältä seuraavalle esteelle. Tyhmä ohjaaja, koko pätkä olisi sujunut oikein siististi valssilla, ilman mitään turhaa koiran jyräämistä ja leikkauksia :(((( Muuten tosi kaunis rata, kyl meille olis nolla kelvannut... Tulos 5vp.

Vika rata hyppäri, aika helppo sekin, ainoa hankala kohta oli kepit, niille tiukka avokulma, ja heti keppien jälkeen tiukka käännös toiselle puolelle. Saralla luotin siihen että pääsen kepeillä sen eteen ja ohjaamaan sieltä seuraavan käännöksen, Stepsun kanssa pohdin pitkään että mitä ihmettä siihen voi tehdä. Saran kanssa kuitenkin tuplanollan tsäänssi kaatui jo ennen keppejä, suhisin ennen hyppyä ja Sarppa-Liisa olikin sitten tosi herkkispäällä ja ei hypännyt ollenkaan! Ärsyttävää, siitä ei ikinä voi tietää millä päällä on radalle mennessä :( En sitten jaksanut enää ohjata kunnolla kun oli jo kielto alla, niin keppien jälkeen livahti väärään putkeen ja hyl. Stepin kanssa yritin parhaani mukaan tsempata, päästiin peräti aika pitkälle tosi siistillä radalla! Kepeillä tein poispäinkäännöksen, ja leikkasin seuraavalle putkelle, ideana hyvä, mutta ei sitten sopinut seuraavaan ohjaukseen, olin myöhässä ja päällejuoksussa rima alas :( Taas sama ongelma, ohjaan niinkuin Saraa... Saralla tuskin olis rimaa tullut, en jotenkin ottanut edes huomioon koko asiaa. Loppurata masentunutta ja löysää ohjausta, kun tulos oli jo 5vp.

Tänään sitten agitreenit, rata oli piirroksena paljon vaikeemman näköinen kun käytännössä. Saran kanssa meni hyvin, kokeilin montaa eri ohjausta, hyvin se pelittää melkeen kaikilla :) Ihana Sarppa-muru <3 Stepsun kanssa kiinnitettiin huomiota päällejuoksuihin, kun niissä tuntuu olevan rimat herkässä. Ajoitus on kaikki kaikessa, jos on yhtään myöhässä, ei ole mitään toivoa, jos ajoissa, niin menee tosi hyvin. Step oli aika näppärä likka kaikin puolin, päästiin rata siistillä nollalla läpi :)