Käytiin treenaamassa Länsi-Auto areenan parkkiksella tokoa. Sara alotti merkkileikillä, meni aika kivasti vaikka olikin liukasta, Sara meni hyvällä vauhdilla. Sitten Sara sai istuskella hetken paikalla kun rakensin ruudun. Sitten kertaalleen kokonaisena ruutu, merkille ok laukalla, ruutua ei bongannut heti, vaan lähti sinnepäin hitaalla laukalla. Kun huomasi ruudun, pisti isomman vaihteen päälle ja meni hyvällä vauhdilla, pallo oli valmiina ruudussa. Loptettiin siihen.

Sitten Stepsunen, istui ensin paikallaan kun vein lelun valmiiksi ruutuun. Alotettiin liikkeestä seisomisella. Tätä tehtiin muutaman toiston verran sisällä eilen, ja nyt olikin paljon parempi. Vapaanakävelystä edelleen ottaa pienen askeleen käskyn jälkeen, mutta kokeilin seuraamisesta jolloin pysähtyminen oikeen napakka. Ei jankattu enää kun onnistui, ja otettiin seuraamista. Paikka ja kontakti edelleen hyvä, mutta jälleen ongelmia pidemmällä pätkällä. Pitää näköjään tosi tosi varovasti lisätä seuraamisen pituutta ettei ehdi mennä väljäksi. Voisi kokeilla kans mutkikasta seuraamista, jos sillä pysyisi paremmin mukana.

Siirryttiin sitten meidän uuteen ongelmaliikkeeseen eli ruutuun. Lähetin Stepsun pitkältä matkalta, ja narulelun olin vienyt jo treenin alussa valmiiksi, että saan kokeenomaisen valmistelun. Hetsasin vähän, ja lähtikin täysillä ja sieltähän se leluski löytyi. Otettiin toisto, niin että seisoin Stepsun edessä ja ruutu oikealla. Kovaa meni jälleen, ja kerta kiellon päälle. Sitten ilman lelua, edelleen täyspitkällä matkalla. Täysiä meni, ei mitään alkanut hidastelemaan, kun oli keskellä kiljaisin jes ja lelu lensi palkaksi. Lopetettiin sillä erää onnistuneeseen, ja mentiin ottamaan luoksetulon stoppia. Ekalla läpijuoksu kun ennakoi, tokalla stoppi, joka oli tasan niin nopea kuin liukkaalla on mahdollista, pysähtyi heti mutta liukui vähän matkaa eteen. Uusi stoppi ei ihan yhtä nopea, mutta hyvä silti, ja vikaksi jälleen läpijuoksu. Koitin vielä uudestaan ruutua tyhjänä pitkällä matkalla, lähetys voi-tyyliin sivulta. Lähti kovaa, ruudun edessä otti pari isoa loikkaa (yritti varmaan katsoa onko lelu siellä) mutta meni silti loppuun asti, josta palkka. Hyvä Step!