Fisu-murusella on tänään synttärit, 3v mittarissa <3 Kalanen on jo iso, eikä sitä kai enää voi laskea teinikoiraksi eikä junioriksi. Fisu on ehtinyt jo puuhaamaan tosi paljon kaikenlaista kolmen ensimmäisen vuotensa aikana, enemmän kuin mitä uskalsin toivoa tai edes haaveilla! Fisu on elänyt koko ikänsä täysillä, sillä ei ole tullut yhtäkään päivää sairaslomaa *koputan puuta* eikä sillä ole huonoja päiviä. Toivon todella, että tämä tilanne pysyy, eikä tule jatkossakaan mitään ikäviä sairasteluita tai muutakaan.

3-vuotiaasta Fisusta on kehittynyt kyllä varsin kaunis ja kaikin puolin hieno koira <3 "Synttärilahjaksi" varasin mulle ja Fisulle lennot Amsterdamiin, eli taas yksi hieno ja uusi kokemus siis tiedossa :)

IMG_0901.jpgIMG_0894.jpgIMG_0893.jpgIMG_0907.jpgIMG_0909.jpg

Synttäreitään Fisu juhli luonnollisesti treenaamalla iltapäivällä :) Tehtiin merkkiä, seuraamista, luoksetuloa ja tunnaria. Merkit oli vauhdikkaita, mutta aika paljon kyllä meinaa kaarrattaa nyt, kun on tehnyt kiertoja merkin ohella. Seuraaminen oli ihan kivaa, tehtiin ruudun loppuosan tyylisiä seuraamaan tuloja, ja siitä pidempää pätkää niin, että ehti tasaantua seuraamaan ennen kun palkkasin. Luoksetulossa otin pari suoraa ja pari stoppia, laitoin nyt oikein merkin pysäytyspaikalle ja koitin stopata sen kohdalle. Ekalla valui pitkäksi vaikka tekikin hyvän stopin, eli pysäytin vaan liian myöhään. Lisäksi kääntyi vähän vinoon kun mietti takapalkkaa. Toka oli tosi hyvä, pysäytin just oikeaan kohtaan ja stoppasi suoraan. Tunnaria tehtiin niin, että aluksi oma oli mytyssä olevan ruutunauhan alle ja väärät ympärillä. Tämä oli ihan iisi, ei mitään ihmeellistä. Sitten niin, että väärät oli piilossa ja oma ainoa näkyvillä. Pari kertaa kävi väärät läpi ennen kuin edes tarkisti näkyvillä olevaa omaa :D Tehtiin myös muutama yksittäinen palautus, ja kiinnitin taas huomiota tiiviyteen ja palkkasin poispäin musta. Teki ihan kohtalaisesti.

Sara ja Step jatkoivat juoksupuomia, kokosin nyt kokonaisen puomin. Stepin suhteen luovutan nyt, se ei pysty juoksemaan rennosti, ei vaikka mitä tekisin. Sarallakin tuli nyt takapakkia, selvästi kokonainen puomi oli vaikea, kun alkoi palaamaan vanhaan eli koitti tarjota 2on-2offia alastuloon. Saatiin kuitenkin myös pari tosi hyvää onnistumista! Tässä videolla muutama toisto, ekalla näkyy hyvin, kuinka himmailee kun miettii pysähtymistä, ja palkkaan vaikka ei osu kovin hyvään kohtaan. Kaksi seuraavaa on sitten parempia :) 

Edit. 3-vuotiaalla kala-murusella on muuten aivan järkyttävä karvanlähtö tällä hetkellä... Turkki on _hirveän_ näköinen, aivan kuiva, hilseilevä, kiilloton ja varisee kuin vanha joulukuusi. Mikäli Fisu pysyy aikataulussaan, niin seuraava juoksu on siis odotettavissa heinä-elokuussa, eikä toivonmukaan siis mene minkään isojen kisojen kanssa päällekäin :) Aiemmin karvattomuudesta on Fisulla mennyt 4-5kk juoksun alkuun. Stepillä aikataulu oli erilainen, karvattomuudesta ei mennyt kuin 2kk juoksuun, mutta Stepillä toki oli myös paljon lyhyempi juoksuväli.