Nyt meillä on pieni potilas täällä <3 Step kävi eilen (ke) hammasleikkauksessa Apexissa. Diagnoosiksi saatiin komplisoitu kruunu-juurimurtuma I3 mand. dx, ja murtunut hammas poistettiin. Samalla Stepiltä poistettiin hammaskivet ja otettiin röntgenit suusta. Täydellinen purenta, eikä juurikaan hammaskiveä, sen sijaan hampaat on kuluneet ja pigmentoituneet. Kävin hakemassa Stepin iltapäivällä, oli vielä vähän tokkurainen, kun hoiperteli autoon. Kotona nukkui melkeinpä koko illan ja vinkui muutamaan otteeseen kipua. Nyt syödään sitten pehmeää ruokaa ja pidetään treenitaukoa kaikista lajeista, että suu saa rauhassa parantua. 

Stepin "katu-uskottava" hymy :)

Sitten treenikuulumisia: tiistaina aamulla kävin tekemässä Stepille kevään ekan jäljen. Jälki meni sekä pellolla että metsässä, pituutta joku 200-300m, 3 kulmaa, 3 keppiä ja nameja siellä täällä, vanheni 1,5h. Janalle lähetin jostai 10m päästä, jana meni tosi kivasti! Lähti varmasti oikeeseen suuntaan, ja eka suora menikin ihan superhyvin, jäljesti tosi tarkkaan ja keskittyneesti suoraan jäljen päällä. Eka kulmakin meni ihan hyvin, ja kulman jälkeen tultiinkin metsän puolelle. Eka keppi nousi varmasi, mutta vähän matkaa sen jälkeen alkoi ongelmat. Step näytti saavan hajua vikasta kepistä, joka oli jossain 50m päässä rinnettä ylöspäin, ja sieltä päin tuuli. Koukkasi sinne ja hukkasi jäljen. Hinasin sen takaisin jäljelle ja nostikin sen hienosti uudelleen, mutta kakkoskeppi jäi jonnekin siihen hukan kohdalle. Toka kulma meni hyvin, ja nyt jäljesti taas nätisti ja rauhallisesti. Kolmas kulma oli kuitenkin aika huono, kiskoi tuhatta miljoonaa yli kulmasta, vaikka yritin liinalla hidastaa, niin kiskoi vaan menemään. Pitäisi tehdä varmaan enemmän kulmia, ja myös piikkejä, kun Stepillä tuntuu olevan ihan liian kova meno eteenpäin. Vika keppi nousi hienosti. 

Keskiviikkona iltapäivällä kävin Saran kanssa hakutreeneissä. Tehtiin ennen treenejä kevään eka esineruutukin! Saralle 3 esinettä, kaikki nousi suht helposti. Sitten hakuilemaan. Maasto oli uusi, ja varsin erikoinen :) Oikealla kalliota, etukulma oli kallion alla niin että koiran oli pakko aluetta edetessä kiivetä kallion päälle. Vasen puoli taas laski alaspäin, ja takakulma oli pienen hiekkatien toisella puolella. Otin Saralle 2 maalimiestä, molemmat takakulmat. Alotin oikeesta etukulmasta, sinne tyhjä. Aluksi meinasi lähteä vinoon, korjasin ja laitoin uudestaan, nyt teki tosi kivan piston! Palkkasin keskilinjalla. Sitten vasempaan etukulmaan tyhjä, tämäkin tosi nätti. Lähti etenemään voimakkaasti, mut tuli pois kun kutsuin! Sitten oikeassa takakulmassa maalimies ja suorapalkka, taas meinasi lähteä vinoon kun näki keskilinjalla toisen maalimiehen odottelemassa, meinasi käydä moikkaamaasa. Huusin pois ja lähetin uusiksi. Sitten vielä vasen takakulma, ja siellä umppari ja ilmaisu. Meni tosi kivasti, ei ollut häröillyt umpparilla! Olen tyytyväinen, vaikka jouduinkin lähettämään pariin kertaan uusiksi, hyvin Sara toimi vaikeassa maastossa.

Tänään aamulla kävin treenaamassa tottista Saran kanssa. Otin seuraamista, jäävät ja yhden luoksetulon. Teki kyllä kaiken oikein, mutta jotenkin vähän alavireistä suoritusta... No, sille ei voi nyt mitään, sellaistahan se on aina ollut. Step näytti tosi loukkaantuneelta kun se ei päässyt tekemään mitään.