Loppuviikosta tehtiin muutamat pienet valmistelutokot ennen Hyvinkään kisoja: ruutua, ohjattua, paikallamakuun käskyjä, tunnaria ja luoksetuloa (PALJON). Torstaina oli tarkoitus ottaa viimeistelyt, mutta toisin kävi. Kaikki muu meni ok, paitsi se luoksetulo... Se on toiminut hyvin lähiaikoina, ei ole tehnyt kertaakaan väärää asentoa, mutta torstaina Stepsu raukka oli ihan sekaisin. Sain sen ekaa kertaa treeneissä tekemään virheen, eli seisoi makuun. Ärähdin siitä oikein kunnolla, lopputuloksena se, että Step hiippailee koko luoksetulon ja tekee stopit ilman yhtään käskyä... Oli pakko käydä vielä la iltana tekemässä pari luoksetuloa, että saan edes kerran palkattua. Päätin, että jos kokeessa tekee taas mokan, keskeytän ja otan luoksetulon uudestaan. 

Hyvinkäällä tuomareina Carina Savander-Ranne ja Pernilla Tallberg, eli ylimääräisiä pisteitä ei pahemmin ollut jaossa :) Tehtiin eka paikallaolot, sitten hyppynouto ja tunnari, ja sitten loput liikkeet. Paikallaoloissa piilona toimi vessa, hih :D

Paikalla istuminen: 10 

Paikalla makuu: 9 oli nuuskinut pari kertaa

Hyppynouto: 9,5 kapula pomppi päin seinää, hups

Tunnari: 7 tää oli huono, pelkäsin jo että meni nollille. Oli tosi hätäinen, meni liian kovaa kapuloille ja maistoi viereistä, ei kuitenkaan nostanut

Ruutu: 8,5 merkki hidas, muuten tosi nätti

Kaukot: 9 s-i ei peruuttanut kunnolla, eli tuli joku 10cm eteenpäin

Seuraaminen: 9 tämä lämmittää mun mieltä :) Seurasi tosi nätisti, pari vikaa paikallakäännöstä oli levottomia, mutta silti noin hyvät pisteet Carinalta!

Luoksetulo: 8 JESSSSSS!!!!! Tän voimalla mä elän monta kuukautta :D Molemmat stopit onnistui! Tuli aika hitaasti, muuten ihan täysin korrekti, jes jes jes!!!

Zeta: 8 istuminen hidas ja keskimmäisessä seuraamispätkässä keskittyminen herpaantui. Tätä täytyy treenata, tästä on nyt mennyt joka kerta pisteitä!

Ohjattu: 9 merkki vajaa, mut itse nouto oli nätti. Sain moitetta siitä, että sanoin arvonnan jälkeen ääneen että oikei, eli oikea, ja huitaisin samalla oikealla kädellä. Tälläinen ei ole sallittua.

Yht. EVL1-tulos 277,5p ja sija 3./26! Jee, kerrankin olin tyytyväinen meidän suoritukseen, kaikki liikkeet onnistui suurinpiiretin tämänhetkisen osaamistason mukaisesti, ja saatiin tosi hyviä pisteitä tiukoilta tuomareilta. 

Video