Nyt on sellaiset pakkaset että meidän treenit on jääneet vähän vähemmälle... Tänään oli tarkoitus mennä treenaamaan viestiä, mutta -18 astetta on liikaa jopa mulle. Treenasin aamupäivällä sisällä tokoa Stepin kanssa, voi että se oli onnellinen kun pääsi tekemään! Otettiin kaukoja, vähän oli liikaa kierroksia, meinasi valua eteenpäin. Otin vähän myös seuraamista, piti päätä tosi kivasti! Muutama luoksetulon loppuasento, edelleen ennakoi sivulle siirtymisen jos mulla kestää sen mielestä liian kauan antaa käsky. Tätä pitää treenata -paljon- enemmän. Iltapäivällä menin pihalle ottamaan pari liikettä kun oli vielä valoisaa. Step alotti luoksetulolla, tein niitä loppuasentoja puun kierrosta. Oli ihan jees, vauhti hyvä mutta vähän vino jos kiersi puun laajalla kaarella. Sitten ruutuun, 2 kertaa, molemmat ihan super! Meni ihan keskelle, ja hyvä vauhti oli. Sitten vähän noutoa, jos heitto oli vino, luovutus oli vino, eli tätä pitää myös hioa. 

Saran kanssa treenattiin myös vähäsen. Ensin merkkiä, annoin tarjota, meni ihan hyvin. Sitten ruutuun, sikalujaa meni ;) Kerran toiselta puolelta, taas tosi nopee! Sitten vähän noutoa, oli hyvä. Lopuksi puun kiertoa ja siitä luoksetulon stoppeja ja pari kertaa luoksetulon loppuasento. Sara oli onnellinen kun pääsi tokoilemaan pitkästä aikaa :)

Eilen käytiin tyttösten kanssa hiihtämässä ekaa kertaa. Saralla vedätin vähän matkaa, hyvin oli muistissa viime talvesta. Stepsullakin voisi alkaa jo vedättämään, mutta sepäs voikin olla sitten toinen kysymys vetääkö se. Stepsulle kun on opetettu pienestä pitäen että hihnassa EI saa vetää, ja Step, toisin kuin Sara, myös oppi sen eikä siis vedä hihnassa. Ja eihän se vedä vaikka sitä innostaisi, kun eihän hihnassa saa vetää... Voi pientä, se on aina niin tunnollinen...