Stepsulla oli eilen synttärit! Jo 6v muffinssi, voi apua... Kohta se on jo seniori-iässä :O Lahjaksi sai savustettuja kananjalkoja ja härän henkitorvia ja äidiltä kuivattuja kaloja, tälläisiä lahjoja Muffi osaa arvostaa :)

Torstaina oltiin aksassa, rata oli aika haastava mutta Muffe oli tapansa mukaan ihan superkiltti ja hankalat ansakohdat meni varsin vaivattomasti. Kokeiltiin useampaa eri ohjausta välistäveto-takaakierto-kohtaan, parhaaksi osoittautui yllättäen backlap, jonka keksin siihen ihan itse, Timo ei edes ehdottanut sellaista vaihtoehtoa mutta pelitti sikahienosti! Stepsu on taitava typy, hyvä mieli jäi taas treeneistä.

Torstai-iltana käytiin aksan jälkeen hakemassa Turma Gaianpoika (Tending Glint) hoitoon lauantai-aamuun asti. Tää ei kyllä yhtään auttanut mun pentukuumetta tutustua lähemmin noin ihanaan pikku-bortsuun. Turma oli niiiiiin reipas, että ihan pahaa tekee. Aivan ihana pentu, voi kun saisi samanlaisen omaksi <3 Ja olihan se aika söpökin.... Sara oli täysin välinpitämätön pentua kohtaan, Stepsua yökötti aivan suunnattomasti ja se ärähtikin pennulle joka kerta kun se tuli n. metriä lähemmäs :D

2013-12-14%2000.51.56-normal.jpg