Mut vois kruunata maailman laiskimmaksi bloggaajaksi... Ollan tehty vaikka mitä ja todennäköisesti en muista puoliakaan, mutta yritetään.

-Ilona-aksaa: ollaan treenattu ainakin pari kertaa sitten viime postauksen, kerran ainakin Lean kanssa ja sitten eilen kun meidän omasta torstai-ryhmästä oli porukkaa pois. Edellisellä kerralla tehtiin keppejä, puomi-putki-erottelua, keinua ja rengasta. Kepeissä ei edistytty silloin kauheasti, 5 verkolla meni enimmäkseen ok. Renkaalla Lea palkkasi jotta mä voisin juosta vierellä, ei tajunnut aluksi yhtään, kielsi tai hyppäsi jostain kehikosta. Kun Lea tuli ihan renkaan aukkoon avuksi niin sillain meni. Puomi-putki erottelu oli jostain syystä vaikeaa, ei jotenkin hahmottanut puomia siitä putkien välistä, vaan meni putkeen tai hyppäsi putken päälle. Pari kertaa kun sain menemään, niin alkoi hoksata että iiiiiihana puomikin oli siellä ihan suoritettavissa. Aatakin tehtiin längen kanssa pari kertaa, meni tosi hyvin. Keinulla taas ekalla kerralla vähän mietti, mutta sen jälkeen ok, ja tehtiin ihan radan osana. 

Eilen keskityttiin pääpainolla niihin keppeihin. Ekalla kierroksella tehtiin kepeille hakeutumista hypyn kautta niin että verkkoja oli se 6kpl aluksi, ja parin toiston jälkeen otin toisen keskeltä pois eli 5 verkkoa, nää meni tosi hyvin, ei mokannut kertaakaan. Sitten tauko väliin ja toinen kierros, ja nyt kokeilin sitten ottaa lopusta tokavikan verkon pois, ja yllättäen tää olikin ihan helppo! Mokasi yhden kerran, muuten oikein hienosti. Sitten kokeilin vielä ottaa alustakin tokan verkon pois, niin että jäljellä oli yksi alussa, yksi keskellä ja yksi lopussa, ja mun suureksi hämmästykseksi tämäkin toimi!!!!! Olis pitänyt lopettaa yhteen onnistuneeseen, Ilona oli jo vähän väsy, mutta olin ahne ja otin vielä kerran, nyt mokasi jossain 3-4 välin paikkeilla, meni siis oikein sisään alkupään verkon puutteesta huolimatta mutta sitten hämmentyikin vähän. Laitoin kakkosvälin verkon takaisin ja näillä meni taas ok. Ohjauskuviona tehtiin samaa pätkää mitä omienkin kanssa, tää oli ihan supervaikea Ilonalle, se ei yhtään hae sivuttais-hyppyjä, tuli ihan koko ajan ohi vinoista hypyistä. Näitä pitäs vahvistaa selvästi. Keinua tehtiin radalla pari kertaa, se meni kivasti, ja puomi ja aa radalla myös ok. 

-Stepsu kävi aksakisoissa Hyvinkäällä viime lauantaina. Saaliina 2xHYL, mutta ihan hyviä ratoja kuitenkin. Jotenkin Hyvinkään hallin pohja tuntui erilaiselta juosta, jotenkin tuntui kun kengät tarttuisi siihen kiinni ja olin koko ajan ihan myöhässä! Olin suunnitellut kaikenlaisia hienoja persjättöjä mutta enpäs sitten ihan ehtinytkään...

-tokoa ollaan treenattu pariin otteeseen. Stepsu on tehnyt jotain vähän epämääräistä hömppää, en ole suunnitellut oikeastaan mitään treenejä vaan tehnyt vaan jotain, mitä muutkin sattuu sillä kertaa tekemään :D Step on ollut ihan pätevä hömppätokoilija, ihan kivasti sillä on edelleen kaikki liikkeet kasassa ja eipä tuossa varmaan kova vaiva olis kasata sitä kisakuntoon. Kaukoissa tekniikka on kärsinyt märkyydestä, Stepsu ei suostu menemään kunnolla maahan kun on märkää ja istuminenkin ällöttää, niin niissä on ehkä eniten petrattavaa. Lisäksi paikallaistumisessa on taas tosi ahdistunut kun on muita ohjaajia, olen yrittänyt vältellä ryhmätreenejä ja istuttanut sitä yksin, silloin istuu oikein rentona ja rauhallisena. Pitäis saada sellasia ryhmätreenejä että joku käy palkaamassa Stepsua. Sarakin on päässyt tokoilemaan mielenvirkistykseksi, ja se on oikeastaan ihan pätevä! Olen vähän testaillut sen tokoliikkeitä, ja ainakin zeta, luoksetulo, tunnari, seuraaminen, ohjattu ja metallinouto toimii ihan ok. Kaukot on vähän sekalaiset, mutta kyllä niillä jotain pisteitä saisi, ja luoksetulon maahanmeno on tosi hidas, mutta muuten se tekee jopa ihan hienosti :) Tunnari etenkin oli melkoinen ylläri, sehän on tehnyt viimeksi Lean kanssa tunnaria, mutta teki myös mulle oikein loistavan ja vauhdikkaan tunnarin!

Tässä pari Tiian ottamaa kuvaa tokotreeneistä:

2014-02-26_00003-normal.jpg

2014-02-26_00014-normal.jpg

Käytiin me ehkä jonain päivänä treenaamassa hakuakin. Sara jatko teemalla suorat pistot, yhdellä yritti lähteä etenemään mutta karjuin pois ja laitoin uusiksi ja meni ok. Ilmaisut toimiii ihan jees ja supernenä on iskussa, tuntuu saavan taas kaikista maalimiehistä hajun tosi kaukaa eikä ole mennyt halpaan lähipiilojenkaan kanssa.