Käytiin Lean kanssa treenaamassa Vuokkosilla. Otin Muffelle metalli-hyppynoutoa, ruutua, luoksarin maahanmenoja ja ohjattua. Väleissä kyttäämättömyyttä aina kun yritti kytätä. Muffe oli hieno <3 <3 Hyppynoudot hyviä, ruudut ja merkit jopa tosi hyviä. Ruudun merkillä kyttäämistä ei ollut, enkä joutunut kertaakaan uusimaan merkkiä (ruutu oli tosin oikeella, joka on helpompi puoli). Luoksetulon maahanmenot hyviä, yhden seisomisenkin otin, ja jopa se oli hyvä (Stepiksi). Ohjattu oli sitten ainoa, mistä väännettiin. Tai pikemminkin ohjatun merkki. Haettiin vasenta, ja tehtiin varmaan 20 merkkiä ennen kuin pääsi kapulalle. Joka hiton kerta se on vajaa. Sitten kun lopulta sai luvan mennä kapulalle, kaahasi ruutuun, mutta bongasi matkalla kapulan ja toi sitten kuitenkin sen. Toka nouto oli parempi, nyt fokusoi suoraan kapulaan. 

Sara sai tehdä vähän seuraamista oikeella puolella, alkaa jo tajuta tätä, ja tehtiin ihan hyviä pätkiä, ja käännöksiäkin. Jee! Tein myös muutaman takaakierron hypyllä, koitin saada samaa ongelmaa esiin mikä tuli vastaan kisoissa. Ei toiminut, tai siis toimi liian hyvin, ei mokannut kertaakaan. Tehtiin myös vähän puomia namipalkalla, oli ihan hyviä. Muffe teki myös puomia alustan kanssa, mun ollessa paikalla meni tosi hienosti, mutta mun liike häiritsee edelleen. 

Sara on ollut jotenkin tosi rasittava nyt lähiaikoina. Ollaanko treenattu liian vähän? Kotona se alkaa vaatimaan ruokaa jo monta tuntia etukäteen, ja tulee tökkimään kylmällä nenällänsä, tai raahaa mulle lelukopan sisällön yksi kerrallaan. Lenkeillä se tekee jatkuvasti katoamistemppuja, eilenkin Ojangossa jäähdyttelylenkillä siitä ei näkynyt kuin vilaus silloin tällöin, se veteli koko lenkin jossain pitkin metsiä jänisten perässä. Ja tänään juoksulenkillä sama homma, koko ajan se yritti livistää johonkin, ja kun kyllästyin ja otin sen hihnaan, se veti kuin hinaaja, ja heti kun päästin sen irti, niin taas se hävisi, ja jouduin huutelemaan naama punaisena. Eikö se ikinä rauhotu!?