Tänään käytiin ottamassa pikaiset motivaatio-viestitreenit Saralle. Otettiin isolla niityllä ihan näkönä 5 matkaa, ekat 4 matkaa Sara juoksi yksin, viimeisellä matkalla lähetin Danten eka niin että Sara sai katsoa kateellisena ja sitten Saran perään. Kyllä oli intoa Sarskussa, aivan kauheaa vauhtia se painui kaikki matkat. Nyt ei sitten enää treenatakaan ennen sm-kisoja.

Käytiin myös tänä iltana pyöräilemässä Sarskun kanssa, tehtiin 12km lenkki, keskinopeus oli vähän reilut 12km/h. Ihan kevyesti meni Saralta lenkki, kun mentiin sen verran rauhallista tahtia. Yritin pitää Saran suurimman osan matkasta ravilla, ja se onkin kovin helppoa kun Sara ravaa niin kovaa ihan luonnostaan. 15km/h mennään vielä ravilla, jos siitä kovempaa, niin nostaa laukkaan.

Eilen otin ennen alkeisryhmän agilitytreenejä Saran kanssa hyppynoutoa ja estenoutoa agility Aalla. Hyppynouto oli oikein kaunis, ilmavasti meni kapulan kanssa joka kerta. Estenouto myös oikein hieno. Nyt on sitten meidän telineetkin treenailtu sm-kisoja varten, enää en ehdi niitä ottamaan, enkä tiedä olisiko se tarpeellistakaan, kun ne kerran menee nyt hyvin.