En ole jaksanut/ehtinyt kirjotella mitään vaikka treenattu ollaankin. Tiistaina otettiin tokoa, ruutua ja tunnaria ja muistaakseni myös ohjattua, onnistuivat kaikki tosi hyvin. Varsinkin merkki ja ruutu hienoja, ruudussa Sara alkaa hakeutumaan ennemmin liian taakse kun eteen, mikä on ehdottomasti parempi, koska siihen voin vaikuttaa oikea-aikaisella stoppikäskyllä. Merkillä pientä kyttäystä, mutta ei haittaa.

Tiistai iltana oli myös agilitytreenit. Siellä tehtiin jotai helppoa pientä ohjausrataa, Sara teki tapansa mukaan tosi nätisti. Kerran tuli rima alas mitä ei edes kouluttajan kanssa mietittäessä keskitty miksi Sara tiputti, nähtävästi vaan joku sen oma arviointi virhe mitä se ei onneksi pahemmin tee. Pysyi nätisti hanskassa, ihan toista kun kisoissa. Voi kun Sara tekisi samalla tavalla kisoissa kun treeneissä, me oltas jo aikaa sitten oltu kolmosissa... Tehtiin kans hyppytekniikka-treeniä, sekin meni hyvin sekä kontakteja. Etenkin Aan alastulot oli ihan älyttömän upeita!

Tänään sitten jälleen tokoa, eka pätkä seuraamista, jonka jälkeen merkkiä ja ruutua. Seuraaminen nättiä, tehtiin aika pitkä kaavio, ei muuta kun kehut palkaksi. Sitten lähetin merkille, Sara teki sen niin nätisti että palkkasinkin jo siitä vaikka tarkoitus oli ottaa palkka vasta ruutuun menosta. Hetken päästä uudestaa, merkki jälleen hyvä, vähän taas kyttäystä tosin, ruutuun lähti vähän hitaammin ja epävarmemmin kun yleensä (voi johtua siitä että oli jo ihan pimeää eikä Sara nähnyt kunnolla ruutua) mutta juoksi kuitenkin ruutuun asti ja stoppi hyvä, palkka siitä. Otettiin kerran ihan lyhyellä matkalla että pääsisin palkkaamaan nopeasti, taas hyvä. Loppuun vielä tunnari, joka varsin täydellinen. Sitten vaan leikittiin lopuksi ja otettiin sivulletuloa namien kanssa.