Eilen treenailtiin taas agia, Sari oli suunnitellut hauskan radan missä oli kolme putkea vierekkäin, joista vielä 2 oli U-muodossa, eli yhteensä 5 ammottavaa putkenpäätä vierekkäin, ja niistä piti sitten kertoa koiralle mikä mennään milloinkin. Radalla oli kans Aa ja puomi, ja kepit mentiin 2 kertaa, molemmat avokulmia, toinen tosi jyrkkä ja toinen ehkä 90 astetta. Sara alotti, ja jo heti 2. esteen kanssa oli ongelmia. Tein siihen pakkovalssin, mut Sara vaan suihkaisi joka kerta ohi :O Jouduin ottamaan tosi loivasta kulmasta että sain sen hyppäämään, mutta kerran kun meni oikein niin se jäikin sitten muistiin ja seuraavilla kerroilla ei tarvinnut ohjata oikeastaan ollenkaan, senkun juoksi mukana. Keppien kanssa ei ollut ongelmaa, tein poispäin käännöksen jolla sain suoristettua Saran linjaa, koska se ei niitä itsenäisesti lähettämällä osaa hakea. Kerran ohjasin Sarskun väärään putkeen, muuten ei mitään ongelmaa niissäkään. Kontaktit oli kans hyvät, etenkin puomi oli tosi makee, ylösmenossa hidasti nätisti, ja kun oli ottanut kontaktin, mene vaan käskyllä meni kovalla vauhdilla ihan loppuun asti, johon stoppi. Kokeiltiin kepeille kans törkkäsyä, sekin toimi kun olin itse ajoissa.

Step oli aika lennokkaalla päällä, alun pakkovalssissa sanoi räyh ja pudotti riman, ja sinkosi väärään putkeen. Otettiin uudestaan, nyt meni pakkovalssi ok, mutta edelleen väärään putkeen ennen kuin ehdin sanoa tai tehdä mitään (pikkupossu!). Otin putkella tiukemmin ja meni oikein, sitten hypyn kautta kepeille. Ei oltu vielä otettu näissä treeneissä keppejä ja pikkuisen oli unohduksissa aluksi, eli alotti väärältä puolelta. Korjasin ja palkkasin kepeiltä, sitten uudestaan radalla, meni sairaan hyvin! Voi vitsi, Stepsu hakee kepit paljon paremmin kun Sara! Sen voi lähettää melkeen mistä vaan ,ei tartte mitään säälittäviä poispäinkääntöjä, kun pikkuneiti osaa ihan itse! Aan kontaktiin olen myös hurjan tyytyväinen, Aalle tultiin kovalla vauhdilla putkesta, ja Step tuli vauhdilla loppuun asti ja jäi mainioon 2on-2off asentoon. Toinen kepeillemeno oli hyvä. Puomille tuli sairaalla vauhdilla, ja eihän se edes hidastanut kontaktille! SIKA! Palautin siihen niska-perse otteella ja sanoin ettei kuule penska tuo vetele, Step näytti hyvin järkyttyneeltä mut kaikilla seuraavilla kerroilla teki oikein hienon kontaktin. Puomilla en ole koittanut jättäytyä itse taakse, sen se kyllä kestää jos juoksen itse ohi, mut seuraavaks täytyy kokeilla jäädä taakse.

Tehtiin molempien kanssa lopuksi keinua, hyvin meni kummallakin. Stepin kanssa edelleen harjoteltiin itsenäistä suoritusta niin että oon pennen takana ja pepe saa palkan keinun päästä, meni ihan kivasti. Sara puolestaan  treenas malttia, laitoin lelun keinun alasmenon eteen ja vaadin Saraa odottamaan lupaa mennä lelulle. Sara aavisti mun aikeet ja oli alusta asti kiltisti, ei yrittänyt lähteä vaan pysyi tasan siihen asti kun vapautin.