Otettiin tokoa tänään omalla kentällä. Otettiin eka ohjattua, ensin pelkkä merkki, sitten kokonaisena liikkeenä niin että haki vasemman. Merkki oli hidas mutta kapulalle meni lujaa ja toi hyvin. Otettiin liike loppuun asti niinkuin kisoissa, sai palkan vasta kun vapautin sen. Sitten otettiin oikea puoli, se myös hyvä. Palkan sai kapulan luovutuksesta. Jatkettiin sitten ruudulla, ensin taas pelkkä merkki ja siitä palkka, sitten vein sen merkille ja siitä ruutuun lähetys, lähti hienosti kovaa ja ruudussa oli pallo valmiina. Sitten merkiltä ruutuun ilman palloa ruudussa, stopista kehu ja juoksin palkkaamaan. Sitten vielä kerran merkin kanssa, vapautus pallolle ruudussa. Nyt alkaa olla mukavan vauhdikasta menoa ruutuun!
Sitten otettiin vähän kaukkareita, kertaalleen kokonaisena liikkeenä ja palkka vasta sivulletulosta. Muutama vaihto suorapalkalla.
Loppuun seuraamista, eka pieni kaavio, joka onnistui ihan ok, kontakti pysyi aika hyvin, palkka kisapalkan jälkeen. Sitten pari liikkeellelähtöä joista suorapalkka narulla. Vikaksi vielä muutama kontaktiharjotus perusasennossa, namia ja naksua palkaksi.