Uskomatonta, kuinka paljon hiekkaa ja kuraa ja roskaa kolme koiraa voivat tuoda sisään :O Tällä menolla imuri kasvaa kiinni mun käteen...

2014-03-08_00144-normal.jpg

2014-03-08_00222-normal.jpg

Tämä kurainen, kyttäävä rakki on Suomen Muotovalio, ei ehkä uskoisi noin nopsaan vilkaisemalla ;)

Tiistaina käytiin treenaamassa hakua Sennin ja Emman kanssa Talosaaressa. Sarmu oli ihan pätevä, tehtiin 4 ukkoa joista 3 suoraa löytöä ja vikalle etenevä, meni ihan ok kaikki. Samalla reissulla otin Stepsulle pudotettua. Sekin meni ihan kivasti, itse noudot oikein hienot, mutta sivulla ei meinaa edelleenkään istua, otin nyt tiukan asenteen tässä, jos ei istu heti, käännyn ympäri ja jatkan seurautusta. Jää helposti myös vinoon mun taakse kun kyttää niin hulluna. 

Keskiviikkona aksaa Ojangossa, mä ja neljä mustavalkoista :) Tein ensin Ilonan kanssa keppejä pari kierrosta, meni ihan ok, viidellä verkolla no problem, neljälläkin verkolla onnistui pariin kertaan. Sitten pientä ohjauspätkää Zerpan kanssa, keskityttiin 180 asteen käännöksiin vielä kun niissä tulee herkästi rimat alas. Heti huomasi eron, mulla oli nyt 60cm rimat ja Zerpalla oli selvästi vaikeuksia niiden kanssa, kun taas kisoissa 55cm rimat ei tuottaneet ongelmia. Tein Ilonalla myös ohjauspätkää, mutta keskityttiin käännösten sijaan suoraan menemiseen ja loivaan kaarrokseen valssilla. Ilona oli vähän sitä mieltä että esteistä voi oikeastaan yhtä hyvin mennä ohi, nyt tarvisi päästä taas tekemään vauhtisuoraa/kaarta hypyillä että hakisi vähän paremmin esteille. Stepsu ja Sarmukin pääsivät vähän hyppelemään, Sara teki muutaman puomin ja voi luoja se menee kovaa :O Ei enää tietoakaan hitaista kontakteista..... En meinaa saada sitä edes pysähtymään enää (aiemminhan ongelmana oli hidas puomi kun se alkoi jarruttelemaan jo heti laskevan osan yläpäässä). Stepsuliinikin teki puomia ja oli ihan hieno. 

Torstaina Timon aksat Muffin kanssa. Stepsu tuntui taas tosi hyvältä ja meillä oli sellanen kaikki onnistuu-päivä :) Tuli hyvä mieli, kulki ihanan kovaa ja lähti tosi kiltisti kaikkiin ohjauksiin. Rimat vaan 55cm, teki ihan hyvää vauhdille!

Lauantaina käytiin tokoilemassa Shantin ja Tiian kanssa. Otin Sarmun kanssa paikallaolot ryhmässä, ne ok molemmat. Sarmu sai tehdä myös luoksetuloa, oli aivan surkea tällä kertaa :D Stopit valui ihan hulluna ja loppuasennossaki sekoili ja jäi johonkin metrin päähän istumaan :D Ei ole koneita nämä, ei... Mutta Sarmu oli erinomainen kentänsiivoajakoira sentään! Stepsu teki seuraamista käskytettynä, tuntui aika kivalta! Juoksu kamalaa, mutta se on tiedossa ja sitä treenataan sitten kun on kuivat kelit ja saan jotkut muut kengät ku kumpparit jalkaan :D Luoksetulo oli tarkoitus ottaa kisanomaisena, mutta teki niin hyvän stopin että oli ihan pakko palkata. Laitoin sitten seisomaan ja kutsuin siitä ja ajattelin ottaa loppuun asti, mutta teki niin hienon maahanmenonkin että siitäkin oli pakko palkata!! Tää ei nyt mennyt ihan suunnitelmien mukaan... Sitten ohjattua, tää oli jostain syystä tosi vaikeeta. Haettiin oikea, siinä kapulan vieressä oli pinkki luoksetulon merkki ja meni sinne ihan joka kerta, ei jotenkin millään bongannut kapulaa. Yritti myös hakea keskikapulan vaikka kuinka monta kertaa, murrr!! Ihan meinasi hermot mennä...! Lopuksi vielä tunnaria, se meni hyvin, 2 toistoa ja molemmat ihan korrekteja. 

2014-03-08_00081-normal.jpg

2014-03-08_00105-normal.jpg

2014-03-08_00098-normal.jpg

Kuvat: Tiia Hämäläinen