Tänään käytiin aamupäivällä treenaamassa viestiä Stepin kanssa, kun koulu alkoi vasta klo 12. Tarkoituksena ottaa vähän pidempi rata, väli A-B joku 250m, mutta ei siitä niin pitkä tullut, rata kokonaisuudessaan oli sen 250m, jäljet mukaanlukien. Mä jäin A-pisteelle, ja hyvinhän Stephanie juoksi. Oli jotenkin vähän levottomampi odotuksissa, ei mennyt maahan kun vasta tiukalla komennolla, ja tuijotti koko ajan sinne mihin oli menossa. Alkaa näköjään pikkuneiti syttyä tähän hommaan ;) Sara ulvoi minkä kerkesi kun katseli Stepsun treenejä... Päästin sen lopuksi irti ja se sai juosta 2 matkaa ihan ilman mitään odotuksia tai varsinaisia lähetyksiä. Hyvin jäljesti koko pätkän ;)

Iltapäivällä sitten tokoa. Ilmoitin Stepin tokokisaan, ei voi tietenkään olla varma päästäänkö me sinne (juoksu), mut varmuuden vuoksi treenataan nyt ahkerasti. Step olikin superhieno tänään! Tehtiin eka pieni paikallaolo (!), sitten suora luoksetulo, halusin kokeilla miten loppuasento toimii, hyvin toimi. Sitten ruutu, ympärillä häiriömerkkejä. Eka lähetys aivan sikahieno, meni ihan täysillä ja ihan keskelle, suoraan vapautus palkalle. SItten perään toinen, ei ihan yhtä nopea, nyt pysäytin ja jäi ihan keskelle, kävin palkkaamassa. Sitten tehtiin seuraamista, ihan ok, ei ehkä ihan niin intensiivistä kun tykkään, vähän jotenkin väljää. Tokoon varmaan just hyvää, mut pk-puolelle sais olla tiiviimpää. Sitten tunnaria, 2 toistoa, molemmat tosi hyviä! Sitten kaukoja, ihan vaan pari vaihtoa, ei mitään kokonaista sarjaa, hyvin toimi. Sitten vielä pari ruutua, lähettelin eri puolilta, joka kerta haki hienosti keskelle. Hyvä Stepsu! Kaksi kertaa myös ruudun loppuosa hankalammalle puolelle, hyvin tuli ja kovaa :D

Sara pääsi ottamaan ensin vähän seuraamista namin kanssa. Sitten yksi tunnari, oli vähän turhan vauhdikas... Ei kuitenkaan koskenut vääriin, vaikka pahalta näyttikin! Sitten lisää seuraamista, ja innostuin tekemään jopa idarin kaikki jätöt! Istumisessa jäi seisomaan, muut ok. Treenattiin ohikävelyä, meinasi ennakoida aika pahasti! Tätä pitää muistaa treenata! Sitten pari puun kiertoa ja maahanmenoa, ja eteenmeno. Bongasi kentän laidalta jonkun valkoisen roskan ja juoksi sinne, tajusi kyllä ettei ollut pallo, mut en halunnut että lähtee seikkailemaan, joten kutsuin takaisin, ja uusi lähetys, nyt oli hyvä.