Eilen ja tänään ollaan tokoiltu, ollaan tehty luoksetuloa -paljon- ja siltikään ei tunnu kauheasti edistystä tulevan. Stoppi on kamala, enkä saa sitä toimimaan, nyt ei toimi edes ne mitkä Jessican kurssilla toimi, jos komennan terävästi, menee aina maahan... Hitto! Maahanmeno toimii kyllä ihan ok mutta seisominen on tosi huono. Sitten ollaan tehty kerran tunnari, ei otettu uudestaan kun oli ihan täydellinen! Yksi nami ennen kapuloita, pysähtyi syömään sen jonka jälkeen etsi rauhallisesti, ei koskenut vääriin vaan toi oman hyvällä vauhdilla, luovutus hyvä. Sitten ollaan tehty kaukkareita, niissä on ilmennyt uusi ongelma, nimittäin seisomasta istuminen ei tahdo onnistua. Stepsun mielestä peruuttaminen on niiiiiiin kivaa, haluaisi vaan peruuttaa eikä meinaa totella istumiskäskyä. Muut vaihdot toimii ihan jees 15m päästä, myös seisomasta maahanmeno joka on ollut vaikea. Tänään treenattiin myös ruutua niin että Joel oli avustajana, tehtiin pari kertaa näyttö niin että Joel kävi näyttämässä ja mä lähetin melkein heti perään, meni sairaan hyvin! Vauhti on kova, ja pysähtyy hienosti keskelle! Kertaalleen vauhtiruutu, ja kertaalleen läheltä keskikohtatreeni, että pääsin palkkaamaan heti. Sitten pari kertaa loppuosa, siinä ei näyttäisi olevan ongelmia. Sitten hyppynouto ja tasamaanouto metallikapulalla, molemmat tosi hyviä!

Otettiin eilen myös haukkuja Stepille, Joel haukutti ensin, haukkui ihan hyvin sellaista vajaa 20 haukkua. Mä itse kokeilin sitten vähän pidentää, ja sepäs menikin ihan loistavasti, Stepsu haukkui hienosti sellaisen 30 haukun sarjan, ei edes pätkinyt oikeastaan yhtään!

Tänään sitten hakutreeneihin Korsoon. Stepsulle 4 maalimiestä, kaikki hajuhakuina. Alussa otti vähän maasta hajua, joten kävelin toiselta puolelta missä ei ollut jälkiä, nyt nousi nenä ja alkoi etsimään hajua. Ukko oli ihan lähellä, jossain 15m syvyydellä, kun oli ottanut hajun, palasin keskilinjalle lähettämään, hyvin meni. Toka ukko oli ihan 50m syvyydessä, nyt etsi hajua vieläkin paremmin kuin ekalla, koko matka nenä pystyssä! Palasin melkein keskilinjalle lähettämään, hyvin lähti ihan suoraan maalimiehelle. Kolmannella otti vähän maasta hajua, mutta kun oltiin riittävän lähellä, sai hajun ilmasta ja häntä alkoi viuhtomaan. Palasin taas keskilinjalle, lähti hienosti ihan suoralle pistolle ja löysi heti. Viimeinen oli taas 50m:ssä, näytti siltä että sai hyvin hajun vaikka ei oltu ihan lähellä vielä, joten palasin keskilinjalle ja lähetin. Hyvin lähti mutta pikkuisen vinoon, teki alueella pienen lenkin ennen kun nappasi uudestaan hajun ja meni ukolle. Kaiken kaikkiaan kuitenkin tosi hyvät treenit!