Käytiin aamulenkin yhteydessä Kaskiniityllä treenaamassa, nyt kun on vielä viileää. Talloin eka Saralle pienen jäljen ja treenattiin tokoa sen vanhetessa. Tehtiin Saran kanssa luoksetuloa, siinä keskityttiin seisomiseen, joka toimi tänään tosi hyvin! Tehtiin ruutua, edelleen keskikohtatreeniä niin että lähettelin eri suunnista. Loppua kohden alkoi hakemaan jo oikein hienosti keskelle, otettiin myös pidemmällä matkalla, meni hyvin. Lopuksi kaukoja, vain paria ekaa vaihtoa ja palkkasin runsaasti, matka oli vähän ylipitkä, ehkä 20m.

Stepin kanssa tehtiin myöskin ruutua, treenattiin ruudun etsimistä pidemmällä matkalla, eli otin jo ihan ekan ruudun ylipitkällä matkalla. Tosi hyvin meni, heti huomasi ruudun ja juoksi kovaa, jäi liian eteen mutta korjasi välittömästi ja haki oikean paikan. Muutama kerta lähempää, jolloin meni heti oikealle paikalle. Sitten metallikapulalla luovutusta, nyt teki oikein kivasti, kertaakaan ei tiputtanut kapulaa. Lopuksi kaukoja, lyhyeltä matkalta m-s ja s-m vaihtoa. Seisomaan noustessa oli välillä vähän liikaa intoa ja tuli eteenpäin, rauhotin ja otin uudestaan, toimii hyvin kun on riittävän rauhallinen.

Sitten Saran kanssa jälki, joka oli ehkä 40min vanha, alustana just leikattu nurmikko. Keppejä 8, jälki lähti janalta oikeelle. Otettiin ihan lyhyt jana, Sara meni ekalla yrityksellä jäljen yli, mutta palasi takaisin ja nosti jäljen. Kyllä huomasi että vastaleikattu, lyhyt nurmikko on aika vaikea pohja, Sara sai tosissaan tehdä töitä että pysyi jäljen päällä. Kaikki kepit ilmaisi hyvin. Seuraavaksi voisi tehdä jana-treeniä, kun noi kepit kerran nousee noin kivasti.