Lintsasin tämän aamun hissan tunnin ja mentiin Saran kanssa Taliin treenaamaan tottista. Ensin otettiin paikallamakuu ihan lyhyellä ajalla niin että olin itse näkösuojassa. Hienosti pysyi suorassa, palkkasin maassa pysymisestä. Sitten otettiin seuraamiskaavio ihan täysillä pituuksilla, keuhut vaan palkaksi. Seuraaminen oli yllättävän hyvää, kontakti ja paikka pysyi melkeinpä koko ajan juuri niinkuin pitääkin. Ainoastaan täyskäännökset on huonoja, niissä Sar ei vieläkään tajua väistää mua kun käännyn sitä kohti, vaikka yritän antaa sille etukäteen vartaloapuja. Niitä siis pitää treenata enemmän. Kehujen jälkeen otettiin liikkeestä istuminen, se oli oikein hieno, lopuksi palkkasin lelulla. Tarkoitus olisi alkaa nyt pikku hiljaa pidentää palkkausvälejä, tähän asti olen palkannut vähän turhankin usein, ja osittain just sen takia kisoissa Saralla vietti laskee selvästi loppua kohden. Kokeiltiin muutama kerta myös juoksusta seisomaanjäämistä, sen ei kyllä uskoisi tuottavan ongelmia, Sara pysähtyy ihan yhtä hyvin kuin kävelystäkin. Palkkasin namilla.
Sitten siirryttiin esteille. Otettiin eka hyppynoutoa kapulan kanssa vähän testiksi että mikä meininki on tänään. Ja hyvä meininki olikin, Sara hyppäsin kapulalle päin kauniin ilmavan hypyn, haki kapulan epäröimättä ja takaisin yhtä vauhdikkaasti, ei ottanut siis kosketusta kumpaankaan suuntaan mennessä! JEE! Otettiin kertaalleen matalamman hypyn kanssa niin että heitin tarkoituksella vinoon, haki takaisin tullessa hienosti esteen ja palkkasin luovutuksesta. Sitten vielä kerran metrisellä, jälleen täydellinen hyppy molempiin suuntiin! Vaihdoin kapulan lennosta naruleluun. Mikähän Saraan on mennyt, kun tänään sujui noin hienosti hypyt!? Sitten esteelle, eka otettiin ihan matalan esteen kanssa pelkkää kapulan tuontia niin että jätin Saran tarkoituksella vinoon ja ekalla kerralla annoin myös nouto-käskyn lisäksi este-käskyn. Hienosti tuli esteen kautta. Toka kerta pelkällä noutokäskyllä, ja koska se ok, otettiin kokonaisena liikkeenä. Hienosti meni, joten otettiin kerran vielä oikean korkuisen esteen kanssa. Nyt tarkoitukseni oli heittää suoraan kapula, mutta se meni hyvästä yrityksestä huolimatta vinoon. Mutta Sarapa teki silti esteen molempiin suuntiin oikein nätisti. Hieno piski! 
Lopuksi otettiin eteenmeno pallon luo, se oli oikein hieno. Kaikenkaikkiaan oikein onnistuneet treenit, tällaisia lisää, kiitos ;)