Paljon on ehtinyt tapahtua viimeisen reilun 3 viikon aikana, kun olin reissussa Intiassa. Lauantaina 7.3. Fizz starttasi virallisen kisauransa tokossa Porvoon Seudun koiraharrastajien kokeessa Harri Laisin tuomaroimana. Mua jännitti luonnollisesti aivan hulluna, ei mitään järkeä edes miten joku alokasluokan toko voi muka jännittää niin kamalasti. Yksilöliikkeet tehtiin ihan sekoitetussa järjestyksessä.

Luoksepäästävyys: 10 vilkaisi tuomaria, muuten istui aivan hievahtamatta.

Paikallamakuu: 10 maahanmeno nopea, loppuvaiheessa makuuta liikutti hieman takajalkojaan mukavampaan asentoon. Sivulle nopea.

Hihnassa seuruu: 9,5 pidin jostain syystä hihnaa väärässä kädessä, yleensä olen pitänyt vasemmassa, mutta nyt se olikin oikeassa ja mun liikkuminen näyttää aivan super omituiselta kun varon koko ajan sitä tyhmää hihnaa... Fisu seilasi jonkun verran, oli ajoittain liian edessä ja viimeisessä täyskäännöksessä potki mua niin että meinasin kaatua :D

Liikkeestä maahanmeno: 10 no tää oli tosi nätti.

Luoksetulo: 10 keskivaiheilla teki pari pomppua, ennakoi vauhtipalkkaa/luoksetulon stoppia. Eteentulo tosi siisti, sivulla jäi ihan pikkuisen liian eteen.

Vapaana seuraaminen: 10 tää oli paljon parempaa kun hihnassa, oikeastaan aika nättiä.

Liikkeestä seisominen: 10 stoppi oli tosi nopea, sivulle olis voinu istua vähän nopeampaa, ja videolla näkee hyvin kuinka mun käsi heilahtaa just käskyä antaessani, ai ai tuon voisi laskea lisäkäskyksi.

Hyppy: 7 virittelyssä katseli jonnekin hallin takanurkkaan, sanoin kahteen kertaan että "missä hyppy" mutta ei silti suvainnut katsoa estettä, ja käskyllä lähti sitten vähän epävarmana ja otti tukea esteestä. Stoppi ihan ok ja sivulle ok. Treenin puutetta havaittavissa, ei olla kovin montaa kertaa päästy hyppyä treenaamaan muuta kun mun omalla, liian matalalla tokoesteellä.

Kokonaisvaikutus: 10 teki iloisesti ja vauhdikkaasti kaikki suoritukset.

Yhteensä 193p eli 1-tulos, KP ja 2. sija :) Ihanan reipas ja kiltti kala <3 Olen tosi tyytyväinen suoritukseen, oli oma itsensä koko ajan, vastasi hyvin sosiaaliseen palkkaan ja teki niin kuin on opetettu. Tässä video suorituksesta. Tällä suorituksella Fisu lunasti myös osallistumisoikeuden tokon SM-kisoihin :)

Lähdin suoraan tokokisoista viemään koirat hoitoon ja sen jälkeen suuntasin lentokentälle ja sieltä Amsterdamin, Abu Dhabin ja Bangaloren kautta Etelä-Intiaan Nilgirien vuoristoon Mavanallan pikkukylään. Lupaan kirjottaa Intian reissusta jokusen sanasen tänne myöhemmin, vaikkei se suoraan koiraharrastukseen liitykään.

Fisu aloitti ensimmäisen juoksunsa juuri sopivasti ollessaan hoidossa samassa taloudessa kahden uroskoiran kanssa... Juoksu alkoi 13.3. eli viikkoa yli 1v tuli ikää. Juoksun takia Fisu vaihtoi hoitopaikkaa Tiian luo aiempaa aikaisemmin, ja siellä sillä olikin oikein luxus-oltavat, kun oli maailman paras leikkikaveri Gava seurana.

Palasin Suomeen tänään eli 30.3., juuri sopivasti Saran 10-vuotis synttäripäiväksi. Onnea rakas Sara-murunen <3 <3 <3 Sara nautti syntymäpäivästään leikkimällä uudella ihanalla narupallolla ja syömällä kissanruokakakkua. Hurjaa, kuinka aika voi vierähtää eteenpäin näin huomaamatta, ensimmäinen koirani ja sielunkumppanini on jo oikeasti ihan seniori-iässä!

IMG_8167.jpg