Tänään päästiin  kokeilemaan viimein uutta Sporttikoirahallia Juvanmalmilla, kun mentiin tuuraamaan kaveria heidän treenivuorolleen. Olipa kiva paikka! Rakenneltiin tälläinen rata paikoillaan olevista esteistä:

Tarkoituksena treenata ensin Saran kanssa ja tehdä Stepillä myös jos jää aikaa. Sara meni pikkaisen hitaampaa kun normaalisti etenkin kontaktit, jotka olikin jotenkin oudon näköiset ja erilaista materiaalia kun yleensä. Keinulla ei meinannut millään mennä loppuun asti kun itse lähdin jo siirtymään kohti seuraavia hyppyjä, ihmettelin kovasti kun yleensähän tuo menee vähän liiankin kovaa ja pitkälle keinulla... 6. riman pudotti, lopetin ja otettiin keinulta uudestaan. Nyt tippui 8. rima ja Aalla ei jäänyt kontaktille, eli taas uusiksi. Nyt pysyi rimat ylhäällä ja kontaktikin onnistui, päästiin jatkamaan. Puomilla ei meinannut jäädä kontaktille, siitä torut ja uusi yritys, nyt kepeillä 2. väliin. Plääh. Uusi yritys, nyt haki oikean välin. Sitten koko rata uusiksi, nyt oli jo parempi, päästiin puhtaasti muurille asti, josta sinkosi väärään putken päähän. Otettiin Aalta uusiksi, nyt loppuun ok ja lopetettiin siihen. Käytiin tekemässä toisella pikkuradalla keppejä, haki tosi hyvin! Lopuksi käytiin treenaamassa keinua vielä erikseen, heitin pallon valmiiksi nurkkaan keinun taakse ja lähettelin Saraa kaukaa keinulle, meni ok.

Stepin kanssa päästiin myös tekemään, ajattelin että onkohan vähän liian vaikea rata Muffelle, mutta ei, se menikin tosi kivasti! Aluksi vähän liukasteli matolla, mut aika nopsaan hokasi liikkua varovammin. Ekalla kierroksella ei tosin päästy kun eka hyppy, oli liian lähellä estettä ja rima alas... No, uusi yritys, nyt jätin kauemmas. Keinu meni Stepin kanssa paljon paremmin kun Sara, ei sillä ollut mitään ongelmaa irrota sinne. Hyppykuvio Aalle asti meni tosi hienosti, ihan turhaan epäilin että olisi ollut liian vaikea, Stepsu hyppäsi hienosti ja kääntyi takaakiertoihin oikein mallikkaasti. Aalla tein persjätön, ja pikkupossu varasti kontaktilta, hyi hyi. Uusi yritys, nyt pysyi. Muurilta sitten paukutti suoraan väärään putkenpäähän. Otettiin vielä Aalta, vekkasin ennen muuria, nyt kolisi sitten muurin palikat, ei tippunut mutta kuulin kolahduksen joten ei jatkettu putkeen, taas Aalta, nyt onnistui ja päästiin jatkamaan :) Puomi oli yllättäen tooooosi hidas, meni tosi varovasti. Olen kuullut että muidenkin koirat ovat menneet tuolla puomilla tosi varoen, ehkä se tuntuu jotenkin huteralta koirien mielestä? Kepeille hienosti sisään :) Otettiin puomi uudestaan, nyt oli vähän ripeämpi, mutta ei vieläkään niin nopea kun yleensä. 

Annoin eilen molemmille koirille savuluita pureskeltavaksi, ja sen jälkeen Stepsu on yskinyt eilen ja tänään. Kuulostaa ihan siltä kun sillä olisi joku pala kurkussa, mutta ei sieltä mitään ole tullut. Toinen vaihtoehto on sitten kennelyskä   :( Etsiskelin vähän tietoa siitä, kuulostaa aika epätodennäköiseltä että olisi se, mutta eihän sitä voi koskaan tietää. Stepillä on kennelyskärokote voimassa, nenästä ei valu mitään ja on kaikin puolin ihan normaali muuten, eikä rasitus näytä lisäävän yskimistä, niinkuin kennelyskässä kai yleensä käy. Jos yskii vielä huomennakin, niin sitten joutuu pikkuneiti ainakin viikon lepoon ja treenit jää väliin. Onneksi tokokokeeseen on vielä sen verran aikaa että vaikka olisikin kennelyskä niin se ehtii mennä ohi.