Arki etenee taas omalla painollaa, mitään erityistä ei olla tehty. Tokossa jatketaan edelleen samalla vittuilulinjalla, eli tehdään tarkoituksella ilkeitä ja vaikeita treenejä. Pakko kai niitäkin on joskus treenata... Ruutu-ohjattu erottelua niin, että mulla oli 2 ruutua, niiden välissä merkki, ja merkin takana ohjatun kapulat. Lähetin ensin vasemmalle ruutuun, sitten vasen ohjattu, sitten oikeelle ruutuun, ja oikee ohjattu. Molemmat ruudut hyviä, vasen ohjattu taas sikavaikee. Miljoona kertaa sain lähettää, aina lähti ruutuun. Alkoi jo selvästi hermostua, eikä meinannut totella enää seis-käskyjä. No haki se lopulta sen kapulankin, otettiin heti perään pallolla että sai palkan oikeaan suuntaan lähtemistä. Yllättäen oikea puoli ei ollutkaan sitten vaikea, heti ekalla oikein, hyvä. Tehtiin myös luoksetulon maahanmenoa, toimii ihan ok, myös ilman alustaa. Harmittaa kun en ehdi opettaa enää seisomista samalla tavalla, toimisi varmaan siinäkin. Seuraaminen on hyvää, tunnari parantunut aivan huimasti, ei pure enää, vauhti on tosin kyllä hidas vielä mutta eiköhän se siitä nopeudu. Kaukoja ollaan tehty, kaikki muu pelaa paitsi s-m, jossa tulee välillä väärällä tekniikalla, ja etenee n. 5cm. 

Sarakin sai tehdä Lean kanssa tokoa, teki tosi kivasti, sillä ruutu-ohjattu-erottelu ei ollut yhtä vaikeaa kun Stepillä. Mä tein Saralla pk-tottista, seuraa kivasti, jätöt toimii ja luoksetulo on hyvä. 

Agilitytreeneissä tehtiin keskiviikkona sikavaikeeta Peten rataa, joku 30 estettä ja ihan kauheeta pyöritystä ja ansoja, Saran kanssa päästiin ehkä 5 estettä kerrallaan... Huoh... Stepin kanssa sama rata, ekalla yrittämällä puhtaasti ekat 22 estettä :O Stepsu on vaan niin super! Torstaina tehtiin pieniä tekniikkapätkiä, teemoina takaaleikkaus ja poispäinkäännös. Stepsu oli taas super :) Tehtiin myös puomin kontaktia pitkästä aikaa kosketusalustalla, meni tosi kivasti, tätä pitää jatkaa. 

Eilen käytiin hakutreeneissä Saran kanssa, oltiin uudessa maastossa Pyymosantiellä, aika hankalaa ja epätasaista oli mutta juuri sopivaa meidän treenille. Otin siis vaan suoria pistoja ääniavuilla, 4 ukkoa, ja suorapalkka kaikilla. Sara oli oikein hieno, ekan maalimiehen lähistöllä oli jotain sienestäjiä, mutta arvelin ettei ne Saraa kauheesti haittaa. Oli käynyt eka niiden luona, kurkannut niiden sienikoriin ja todennut ettei siellä ole mitään kivaa Sarppakoiralle ja jatkoi maalimiehelle. 

Hakutreenien jälkeen käytiin lenkillä ja Step onnistui löytämään jotain ällöttävää limaa ja kieri luonnollisesti siinä, ei mitään hajua mitä se oli. Haisi pahalle, eikä lähtenyt turkista MILLÄÄN, ei nyppimällä, ei pyyhkimällä, ei pesemällä, ede shamppoolla! Mun oli pakko siis leikata karvat siitä kohtaa pois, Stepsulla on nyt kiva kalju läikkä kyljessä... :( No, kalju se on kyllä muutenkin.

Juu, kyllä sillä on näyttelyistä 2 sertiä :D Ei ehkä heti uskoisi...?

Käytiin treenien jälkeen Talissa pikaisesti, otin molemmilla pk-hyppyä. Saralla ei enää jälkeäkään ongelmista, hyppäsi tosi mielellään ja puhtaasti. Jee! Vielä iloisemmaksi tulin, kun otin Stepsulla metrisen, ja SE HYPPÄSI PUHTAASTI MOLEMPIIN SUUNTIIN!!!!!! Wohooooo, ihan mahtavaa!

Samalla reissulla Sara löysi jonkun kivan takiasipuskan, ja se on ihan täynnä takiaisia nykyään... Tuntuu että sen turkki oikein imee niitä, ihan kamalassa takussa...