Eilen käytiin Luukissa tottistelemassa molempien koirien kanssa. Step otti ensin, tehtiin hyppyjä. 80cm hyppy meni nyt hurjan paljon paremmin kun Talissa, kerran otti kosketuksen, muuten puhtaasti! Kokeilin myös niin että heitin pallon esteen yli ja hyppäsi molempiin suuntiin, eli alkeellista noudon harjoittelua, hyvin meni! Esteessä pohdittiin kouluttajan kanssa miten saan sen tulemaan alas asti eikä pomppaamaan sieltä harjalta, saatiin hyvä neuvo eli otetaan selkeästi hitaammalla vauhdilla, jolloin tulee maltillisemmin alas, ja tämä toteutetaan niin että jätän Stepin ihan lähelle estettä, max 2m, ja menen itse toiselle puolelle myös ihan esteen lähelle, jolloin se ei voi hypätä pitkälle, tulisi muuten mun syliin. Toimi tosi hyvin, myös lelu suussa. Otettiin kans yksi kokonainen nouto, oli lähes täydellinen, ihan millin vino luovutus. Heti perään yksi luovutus, nyt sekin suora. On sillä vaan hieno nouto!

Saran kanssa otettiin pieni pätkä seuraamista, teki hyvin, sitten hyppyjä. Hyppynoudossa ei mitään ongelmaa, ei koskenut esteeseen, ja luovutukset suoria. Estenoudossa Saralla jäi hyppy-vaihde päälle, meni ekalla esteen oikein kapulalle, mutta palautti hypyn kautta ;) Tuon se on muistaakseni tehnyt ennenkin... No, kerran pelkkä este ja sitten uusi yritys, nyt oli hieno. Lopuksi eteenmeno, nyt meni suoraan ja kovaa ihan kentän loppuun asti :) Hyvä Sara!

Stepin kanssa ollaan otettu vähän haukkua, eilen haukutin metsälenkillä sitä itse, sain loistavan 12 haukun putken josta palkkasin. Tänään haukutin lisää lenkillä ja Joel haukutti myös, haukkuu ihan hyvin sellaisen 15 haukkua putkeen.