Maanantaina aamulla reippaina tyttöinä Lean ja Claudian kanssa tokoilemaan Sahaajankadulle, rakennettiin oikein kehä valmiiksi, ja Lea teki Saran kanssa koko EVL:n läpi. Palkkasi liikkeiden välillä, mutta kaikki liikkeet kokonaisina ilman palkkaa. Pääasiassa Sarppa tekee ihan hyvin, vähän se on toki vielä epävarma, eniten tämä näkyy seuraamisessa ja kaukoissa. Kaikki liikkeet kuitenkin toimi jotenkin. Hyppynouto, ruutu, luoksetulo, molemmat paikallaolot ja tunnari oli oikein hyviä, seuraamisessa ja zetassa on parannettavaa (zetassa ei muuten mitään vikaa paitsi seisomisessa tuli väärä käsky, jota Sara ei tietenkään ymmärtänyt eikä pysähtynyt), ja ohjattu ja kaukot epäonnistui. Ohjatussa lähti ruutuun, kun haettiin ruudunpuoleinen kapula, tuli kuitenkin nätisti takaisin merkille ja uusinnalla ok, kaukoissa tuli vääriä käskyjä, joita Sara ei ymmärrä, ja lisäksi sekoili oikeillakin käskyillä. Kun nämä saadaan kuntoon, niin paketti pitäisi olla kasassa :) Sara työskentelee Lean kanssa ihan nätisti, aika paljon varovaisemmin ja rauhallisemmin kun mun kanssa, mutta se kuitenkin ihan oikeasti yrittää ymmärtää, ja sillä on selvästi kivaa. Sehän on tärkeintä :) Stepsun kanssa otin vaan ihan pikkasen seuraamista, pk-hypyt ja eteenmenon, oli tohkeissaan kun pääsi vasta ihan vikana tekemään :D

Maanantaina hakutreenit, otettiin Korsossa mukavassa ja helpossa maastossa Stepille 4 ukkoa, etukulmat ilman apuja, eka ihan suora löytö, toka oli edennyt joku 20-30 askelta aluetta. Kolmas pisto ääniavulla, jonka jälkeen maalimies eteni aluetta n. 20 askelta, vika pisto ääniavulla suorana. Step oli hieno :) Kaikki pistot oli hyviä, kääntyi varmasti aluetta eteenpäin, haukut oli hyviä kaikilla. Jeejee, tosi hyvä fiilis jäi. Sara teki neljä irtorullanruontia, nyt niin että ukot oli valmiina piilossa 50m syvällä. Kolme ekaa superhyviä, oli ottanut varmasti rullan, ja toi hyvin, näytölle miljoonaa. Vikalla pistolla ei jostain syystä löytänyt, teki hienon tyhjän. Ei lähtenyt enää uudestaan tekemään kunnon pistoa, kun oli omasta mielestään tutkinut alueen. Menin lähempää lähettämään, nyt lähti sen verran että löysi, rullantuonnissa ei mitään ongelmaa. 

Keskiviikkona oli Saran agitreenit, kouluttajana Teemu. Rata oli varsin haastava jälleen kerran, mutta hyvin me selvittiin :) Vähän oli ongelmaa ajoitusten kanssa, mun pitäisi vaan uskaltaa lähteä liikkeelle, jättää Sara tekemään esteitä, se kestää sen kyllä. Lisäksi aan ohitus ei ollutkaan ihan yksinkertainen, Sara niin kovasti tykkää aasta, että imu sinne on kova, ja mä olin koko ajan väärässä paikkaa :D No, saatiin kehuja yrityksestä ;)

Agitreeneistä suunnattiin suoraan hakutreeneihin, otin Stepille vikan treenin ennen koetta. Korsossa superhelpossa maastossa 3 ukkoa valmiina piilossa ilman apuja. Alue oli vähän ylisyvä, ehkä jotain 60m, että saisi varmasti syvät pistot. Etukulmat molemmin puolin, kolmas ukko oli vasemmalla mäen alla. Etukulmat oli sairaan hyvät molemmat, oikein mallikkaat suorat pistot, jee :) Vika pisto ei ollutkaan sitten niin hyvä, lähti vinoon heti, huusin pois, lähetin uudestaan, lähti suoraan joku 10m ja sen jälkeen kääntyi sinne mihin alun perin oli menossa, huoh... No, löysi se kuitenkin, mutta työskentelemällä taaksepäin sen typerän vinon piston takia. Täytyy olla kokeessa tarkkana, kun sitä ei näköjään voi huutaa pistoilta pois... Jos lähtee vinoon niin sitten antaa mennä, ei auta muukaan.

Tänään Stepin ryhmän agitreenit, tehtiin ihan mukavaa perusrataa. Step oli yllättävän liukkaalla päällä, sinkoili ihan yllätyksellisiin suuntiin kun en ollut tarkkana :D Meni tosi hyvin, koko treenin aikana vain yksi rima alas, ja teki kyllä tosi nätisti. Otin viereisellä kentällä myös puomia, teki ok. Saran kanssa tein puomia ja keppejä, teki ihan hyvin sekin. Keppikulmat on parantunut huimasti, jee!

Käytiin samalla reissulla tekemässä pieni esineruutu Ojangon metsään. Stepille 1 esine takareunaan, tosi hyvin haki. Saralle yksi lähiesine, pari kertaa juoksi yli ennen kun löysi, plaah...