Mentiin tänään Maunulaan treenaamaan agilitya. Otin siinä matkan varrella myös jäljen Stepille. Jälki oli joku 30 askelta pitkä, ja ihan joka askeleella ei ollut enää namia. Vanheni joku 15min. Tällä kertaa jälki ei sitten sujunutkaan yhtään niin hyvin kuin ennen :/ Step löysi hienosti jäljen, mutta ilmeisesti vähän väärästä kohtaa, siinä ei sattunut olemaan askeleilla yhtään namia, ja Step ei kiinnittynyt kunnolla jälkeen vaan kiskoi vaan pää ylhäällä jonnekin. Osoitin sille sitten kädellä namia, ja se lähtikin menemään ihan hienosti. Vauhtia meinaa olla liikaa, se ei huomaa nameja kun menee liian kovaa, joten jarrutan sitä hihnasta. Siitä seurauksena Step menee maahan ja ryömii eteenpäin tosi oudon näköisesti. Muutamaan otteeseen jopa lopetti työskentelyn, nosti vaan pään ja katseli muualle. Tosi outoa, kun tää on mennyt yleensä niin hurjan hyvin! Ei tuon nyt pitäisi olla mitenkään liian vaikea, jos 30 askeleen jäljellä on vaan muutama askel ilman namia, ja nekään ei peräkkäin... No, täytyypä katsoa seuraavalla kerralla että teen helpomman jäljen ja sellaiseen maastoon missä nään itse paremmin sen työskentelyn, tuolla pitkässä heinikossa on vaikea sanoa, syökö se kaikki namit vai meneekö ohi.
Mentiin sitten bussille vastaan Millaa ja Elmoa, jotka tulivat mukaan agiliitelemään. Otettiin kentälle vaan 3 hyppyä ja putki, niillä sitten erilaisia juttuja. Step teki ihan kivasti, muutaman kerran pääsi livahtamaan selän taakse. Eihän se noita esteitä hae yhtään, mutta seuraa kyllä nätisti ohjausta. Takaakierron se osaa jo hienosti, siitä mä olen hyvin ylpeä. Tehtiin myös puomia, ylösmenolla suunta meinaa olla vähän liikaa jo ylös, mutta eiköhän tästä naksulla päästä. Alasmeno on tosi hieno, Step pysyy hyvin kontaktipinnalla jo ilman puomin vieressä olevia siivekkeitä. Saran kanssa otin ihan vähän vaan hyppyjä ja pari kertaa Aan ja puomin. Puomin ylösmenolla meinasi mennä maahan liiankin aikaisin, niin että etuassut ei vielä ollut edes puomilla. No, tätä vaaraa ei kyllä ole kisoissa ;)

Mittasin ja punnitsin Stephanien tänään ihan huvikseni, kun ikää on n. 5,5kk.
Korkeus: 44,5cm
Paino: 10,4kg meidän vaa'an mukaan, mutta kun se näyttää yläkanttiin, niin oikeesti varmaan 10kg

1601033.jpg
Elmo ja Step

1601038.jpg
Step 5,5kk

Ainiin, penne kävi eilen ekaa kertaa uimassa ihan kunnolla! Oltiin Joelin ja koirien kanssa Kirkkonummella Kurkirannassa uimassa. Sara ja me oltiin kaikki jo uimassa, penne kökötti yksinään rannalla, ja kokeilin ihan huvikseni kutsua sitä. Ja sehän otti ja loikkasi veteen ja tulla pärskytteli luokse. Hihii, kyllä tästä vielä uimamaisteri saadaan. Se ei ollut märkänä yhtään niin onnettoman näkönen kun Sara, kun ei sillä ole mitään karvaa;)