Ihan hyvä, että ollaan joskus jotain treenattu, ripeä maahan-käskyn noudattaminen saattoi tänään pelastaa Saran hengen... Kävin äidin luona syömässä ja käveltiin tyttösten kanssa sieltä kotiin, Kivikonlaidan kohdalla laskin koirat irti jotta saisivat käydä tarpeillaan. Sara ei kakalle ehtinyt, kun äkkäsin kyyn maassa, juuri siinä mihin Sara oli just menossa. Karjaisin äkkiä maahan ja _onneksi_ Sara totteli heti, pysähtyi ehkä metrin päähän käärmeestä! Kyyllä ei ollut selvästikään mitään aikomusta luikerrella pakoon, siinä se makasi kääröllä ja sähisi, eikä siirtynyt edes siinä vaiheessa kun kävin hakemassa Saran pois käärmeen luota :O Ai hirveä miten säikähdin, sydän hakkasi aivan hulluna koko loppumatkan! Ehkä siis jatketaan tokon treenaamista, on siitä jotain hyötyäkin! 

normal_kyy-normal.jpg

Illalla käytiin Mariannen kanssa lähipellolla treenaamassa. Step teki tunnaria, ohjatun merkkiä ja kaukoja. Oli aika huono :( Tunnarissa ei pitänyt yhtään kontaktia, en päästänyt ennen kuin katsoi muhun. Hyvät haistelut mutta pureskeli kapulaa luovutuksessa! Huomautin pureskelusta niin sen jälkeen oli tosi epävarma, toi kyllä mutta hitaasti. Ohjatun merkit oli hyviä, tää oli ainoa positiivinen juttu oikeastaan koko treenissä. Lähetin 2 kertaa, ja molemmilla meni nätisti suoraan! Palkkasin merkeiltä, ja kertaalleen sivulla kun oli kivan skarppina. Kapuloille ei päässyt tälläkään kertaa. Lopuksi kaukoja, jotenkin oli ihan super tahmeaa, istumiset ja seisomiset vajaita, ja kun seisomiset oli vajaita, niin s-m vaihdossa siirsi etutassuja. Meinasin jo vähän hermostuakin tästä, ihan kun ei muka kaukoja osaisi, mur!!

Sara teki taas rallitokoa. Oli tosi kivalla asenteella, tehtiin oikealla seuraamista ja siitä eteentuloja, muutama takaakierto vasemmalta oikealle ja loppuun paikallamakuuta. Oli aika kiva ja taitava!