Sain eilen yllärinä tietää, että päästäänkin sunnuntaina varasijalta hakukokeeseen Saran kanssa. Tottista ollaan tehty tasan 0 kertaa tänä vuonna, joten käytiin sitten eilen illalla Kivikossa tottistelemassa. Hyvä että käytiin, yritti kiertää hypyn mennen tullen :D No hyppäsi se sitten kun keskusteltiin tästä, estenoudon teki hyvin. Jatkettiin tottistelua vielä tänään Sahaajankadulla, otin jäävät, ne kaikki kerrasta oikein. Hyppy tehtiin uudestaan, nyt hyppäsi heti ekalla puhtaasti joten jätettiin siihen, mutta estettä ei suostunut menemään toiseen suuntaan (olisko ollut joku varjo..?) mutta toiseen suuntaan no problem. No meni se sen sitten mennen tullenkin kun vähän neuvoteltiin tästäkin. Toivottavasti ei jäänyt mitään hampaankoloon...

Tänään aamulla käytiin tekemässä viimeistely-hakutreenit Mätäkiventiellä. Sara oikoi taas minkä kerkesi, jouduin uusimaan 2 pistoa kun lähti niin vinoon ettei edes löytänyt ukkoa vaan teki oma-aloitteisen tyhjän... Mutta intoa riitti, ilmaisut ihan ok ja hallinnassa tuli aika kivasti. Tehtiin lopuksi myös esineet, ne meni superhyvin.

Stepsu pääsi eilen tottiskentällä tekemään vähän tokoa, tehtiin paikallamakuu niin että mä ammuin samalla Simballe, pari tunnaria (pelkkä oman etsintä), seuraamista ja jäävät kertaalleen. Step oli jotenkin tosi täpinöissään, ehkä ampumisen takia? Tuntuu siitä ehkä vähän nousevan treeneissä. Tänään Sahaajankadulla tehtiin sitten varsinaiset viimeistelyt ennen huomista koetta. Otin ensin paikallaistumisen kun rakensin kehää, sitten makuun alku niin, että sanoin ylimääräisiä käskyjä, ja sitten varsinaisita liikkeistä ohjatun, luoksetulon ja ruudun. Ohjatussa meinasi kerran mennä keskikapulalle, kutsuin sieltä pois ja otettiin kokonaan uudestaan, sitten onnistuikin molemmat puolet kerrasta oikein. Merkitkin oli aika kivoja! Luoksetulon stoppi oli ekalla huono, toruin ja otin uudestaan, nyt oli ihan selvästi parempi, niin siitä palkka. Maahanmeno oli loistava! Sitten vielä ruutuun, tää olikin vaikea! Mulla ei ollut ruutunauhoja, ja ruudun takana oli jotain kiviä, niin kuvitteli ne jotenkin suorapalkaksi ja juoksi ruudusta läpi ekalla, enkä edes tajunnut pysäyttää kun jäin vaan ihmettelemään että mihin se sinkoaa. Paikkaa haki vähän turhan edestä, joten annoin hakea paikkaa pidempään ja palkkasin vasta kun oli reilusti sisällä. 

Fizz täytti eilen 8 viikkoa, ja tänään se on ollut meillä tasan viikon. 8-viikkoisena Fizz osaa (enimmäkseen) tulla luokse kutsusta, se on jo ehdollistettu naksuttimeen ja se osaa hienosti tarjota katsekontaktia. Ollaan tehty kaukoja namilla houkuttelemalla, ja imuutus-seuraamista namin kanssa. Eilen Fizz pääsi ekoihin "oikeisiin" tottistreeneihin, eli syötiin namuja kentällä ja Emma ampui. Pää kääntyi laukauksen kuuluessa, mutta sen jälkeen pentunen jatkoi syömistä ja namin seuraamista. Tehtiin pikkupätkä imuutus-seuraamista, ja pari luoksetuloa niin, että Emma piti pentua kiinni ja mä juoksin karkuun. Tuleehan se, kovaa!! 

Tänään Fizz pääsi ekaa kertaa hakumetsään. Tallottiin yhdessä alue ja Fizz sai aamupalansa kuusen alla piileskelevältä Senniltä. Eka hakupisto ja löytö suoritettu onnistuneesti :)

IMG_0176-normal.jpg

8-viikkoinen Fizz on 30,5cm korkea ja painaa 4,6kg