Eilen oli agitreenit, ja olin päättänyt mennä tokoilemaan vielä ennen agilitya. Just kun olin pakkaamassa reppua, alkoi pöydän alta kuulua yökkimistä, ja Stepsu oksensi... Äiti vei sen pihalle, oksensi siellä lisää, ja vielä rappuunkin kun oli tulossa sisälle. Penne-raasu näytti varsin pahoinvoivalta (vetänyt taas jotain kakkaa pihalla, ylläri...) joten tokoilemaan ei menty, ja agilitytreeneihin otin Saran tuuraamaan Stepsua. Tehtiin hankalaa rataa, tai siis se näytti hankalta, mutta ei ollutkaan niin paha. Tiia olikin piirtänyt radan valmiiksi, eli tältä se näytti:

Meillä oli vain esteet 1-15, kun aikaa on niin vähän, että ehdittiin kaikki tekemään. Käytiin aluksi Hannan kanssa läpi miten kukakin aikoi ohjata, ainoa kohta mikä mua mietitytti, oli 13-15. Hanna ehdotti siihen twistiä tai backlappia, päätin kokeilla eka twistillä. Ekalla yrittämällä päästiin puhtaasti hypylle 8 asti, jossa tippui rima. Lopetin heti ja kysyin mikä meni pieleen, ei kuulemma mikään, eli koiran piikkiin (!). Lisäksi hypyille 4-5 tuli aika pitkä kaarros, joten otettiin uudestaan 2. putkelta, nyt meni paljon paremmin, kun suhisin selvästi ennen 4. hyppyä. 5. rima alas, lopetin taas, tällä kertaa yritin kääntää liian tiukasti, siksi tiputti. No, jatkettiin putkesta nro 6, ja päästiin loppuun asti! Kepeille meno oli kylläkin tosi kökkö, törmäsin putkeen kun tuo väli oli niin ahdas, twist ei siis hyvä idea, en mahdu mitenkään järkevästi kapeasta välistä Saran kanssa yhtä aikaa. Muuten oli ihan super! Jee! Kokeiltiin loppua uudestaan backlapilla (miten lie kirjotetaan... ;P), meni sikahyvin! Saatiin paljon kehuja hyvistä käännöksistä, vähän sama juttu kun mitä Niinu sanoi, tekee niitä mulkerokäännöksiä ihan luonnostaan :) Hanna halusi vielä että kokeilen hyppyjä 8-10 niin että heitän sylkkärillä hypylle 8, ja kipitän äkkiä 9. hypyn taakse tekemään persjätön (itse olin suunnitellut siihen takaaleikkauksen, joka toimi ihan hyvin), no, onnistui se persjättökin. Sara oli kertakaikkiaan loistava <3

Tänään Stepsu oli jo ihan normaali (oli jo eilen iltana kun tulin kotiin), joten mentiin treenaamaan tokoa Pohjois-Tapiolaan. Tein ensin Stephanien kanssa, eka seuruuta, tehtiin vähän kaaviota, kai ihan ok, vähän oli lahna, mut ei se kai näytä niin pahalta kun tuntuu..? Sitten luoksetulon stoppia takapalkalla, meni ihan jees. Sitten ruutu, ihan super! Toinen kerta lelun kanssa. Sitten metallinoutoa, sikanopee oli :) Sitten pee huilimaan ja Sara kehiin.

Sara teki seuraamista, ruutua ja luoksetuloa pallon kanssa, seuraaminen ei ollut nyt niin hyvää kun muutamana edellisenä kertana, vähän tuppasi edistämään vaikka palkkasin aina taaksepäin. Ruutu ok, luoksetulon stoppeja tolpankierrolla, hyvin meni!

Stepsun toisella treenivuorolla otettiin ensin vähän seuruuta, nyt parempaa kun aikaisemmalla kerralla. Kertaalleen istuminen, hyvä oli. Sitten tunnari, kapulat rivissä. Otin 2 toistoa, ekalla kapula keskellä, tokalla oikeessa reunassa. Molemmat oikeen hyviä! Sitten vielä kaukoja, muuten jees mutta m-s tökkii! Jos sanon hiljaa, ei nouse ollenkaan, jos sanon liian reippaasti, tulee eteenpäin! Höh, tää on ollut jo pitkään kunnossa, mikähän nyt on tullut... Loppuun eteenmeno, oli vauhdikas.