Otettiin tänään iltalenkillä Saran kanssa tunnaria, siitä on tullut nyt oikein ongelma. Tehtiin tällä kertaa niin että ruohikolla oma oli piilossa ja muut näkyvillä, että saisin vähän nenätyöskentelyä parannettua. Eka olikin hyvä, mutta tokalla oli taas ihan liian kova vauhti, Sara ei jaksanut keskittyä ja kun oma oli ihan reunimmaisena, niin se ei nuuskinut kapuloita sinne asti vaan yritti tuoda väärän. Kielsin ja käskin hakean oman, meni ja otti ekan vastaan tulevan kapulan (väärän) ja toi sitä, kielsin aika pontevasti ja käskin tuoda oman, nyt meni ja nuuski vihdoin kunnolla ja toi oman. Seuraavilla kerroilla ei enää yrittänyt tuoda vääriä mutta työskenteli huonosti, maisteli vääriä ja nuuski epäjärjestyksessä. Sarasta on tullut kauhean kärsimätön tunnarissa, jos oma ei heti löydy niin se ottaa vääriä ainakin suuhun tai yrittää tuoda.
Otettiin kotona sisällä uudestaan tunnaria, eka pari kertaa pelkkää oman etsimistä, sitten väärien kanssa. Nyt se meni paremmin, ekalla kerralla otti heti oikean mutta pudotti ja nuuski uudestaan, muilla kerroilla toi heti oman.
Otettiin sisällä myös kaukkareita, maahan-istu oli tänään hyvä. Istu-seiso mikä on aina ollut tosi hyvä, ei meinannut toimia tänään, tuli siinä vähän eteenpäin. Huomaa että kun ei treenata näitä kovin usein niin ne unohtuvat. Seiso-maahan mikä on ollut koko ajan meidän ongelma ei tänään(kään) ottanut sujuakseen, mä en käsitä miten se voi olla niin vaikea! Sara menee joka-ikinen-kerta istumisen kautta, ja vaikka olen yrittänyt käden avulla opettaa sille uutta tapaa, niin aina kun yritän pienentää käsiapua, se menee taas istumisen kautta. Ja kun se menee istumisen kautta, se tulee myös eteenpäin. Mua kaduttaa niiiiin paljon kun en tajunnut pentuna opettaa sitä menemään hissinä maahan, nyt se on ihan älyttömän vaikea korjata.