Eilen käytiin Stepin kanssa eläinlääkärillä näyttämässä jalkaa. Step oli reipas pikku potilas, antoi kiltisti mitata kuumeen (jota ei ollut), ja puhdistaa haavan, vaikka se selvästi teki kipeää. Saatiin 10vrk antibioottikuuri ja tulehduskipulääkettä muutamaksi päivää. Toivottavasti tulee haava kuntoon näillä. Step on ehkä maailman helpoin koira lääkkeiden suhteen, treenasin sen kanssa kaukkareita, ja se sai pillereitä palkaksi, hyvin kelpasi ;)

Saran kanssa käytiin tänään hierojalla. Olin alunperin varannut ajan Stepille, mutta kun se ei ole nyt hierottavassa kunnossa, päätin viedä Saran, kun sillä kerran on tullut agitreeneissä rimoja alas vähän tavallista enemmän. Sara oli muuten taas oikein hyvässä kunnossa, vasemman takajalan ojentajat ja lonkan seutu oli pikkuisen kireät. Hieroja arveli että voisi johtua esim. liukastumisesta, kun kireyttä oli tosiaan vaan toisella puolella. Nyt ei vähään aikaan saa heitellä palloa, ja agilitytreeneihin mennään muutenkin vasta viikon päästä seuraavan kerran, eli sopivaan saumaan tuli tämä hieronta. Muuten Sara saa liikkua ihan normaalisti.

Tänään me lähdetään joulun viettoon sukulaisten kanssa Joutsaan. Iloista joulunaikaa kaikille tutuille ja tuntemattomillekin!