Käytiin eilen Ojangossa aksaamassa, koskahan oltais viimeksi kisattu, helmikuussa varmaan..? Molemmille tytöille 2 rataa, hyppäri ja agi, tuomarina Seppo Savikko. Eka rata oli aika vaikea mutta ihan hauska, vauhtia riitti ainakin :) Rimat taisi olla 65cm. Maxeja oli ihan miljoona, ja _kaikki_ huiput paikalla, aivan turha siis edes haaveilla mistään sijoituksista... Joten mentiin vaan pitämään hauskaa radalle :) Sarmu meni ensin, alku ihan hyvin mutta 3. rima alas ja 5. hypyltä kääntyi väärään suuntaan ja mulla meni siitä pasmat ihan sekaisin. Olin ihan myöhässä enkä oikein päässyt enää rytmiin mukaan, sokkari+valssi vaihtui kahteen leikkaukseen ja kepeillä sitten olin niin jäljessä että haki jonnekin 3. väliin. Jäin sitten vähän jumiin kun jouduin laittamaan uusiksi kepeille, ja keppien jälkeen olin taas myöhässä ja sitten hyllytettiinkin jo. Aika kaoottista menoa, ja useampi rima tuli alas :(

Stepsun kanssa tsemppasin ja keskityin paremmin, ja tehtiin ihan ok nolla yhden reilumman kaarroksen kanssa. Meni oikeastaan aika kovaa, tulos 0vp ajassa -7,85s ja sija 6./74, etenemä oli jotain 4,85m/s eli aika hyvin Stepille! 

Toinen rata oli tosi kiva agilityrata, tykkäsin!! Kovaa sai mennä mutta ei mitään päätöntä kaahotusta, ja sopivasti haastetta. Sara teki ihan hienon radan, keinulle jäi tosi pitkäksi aikaa kun karjuin sille niin pahasti enkä uskonut että se olisi oikeasti jäänyt sinne kiltisti odottamaan (!!!) mutta sehän tottelikin, enkä tajunnut vapauttaa sitä :D Ja yksi kaarros valahti piiiiiitkäksi. Nollalla sija 7./68, eikä todellakaan ollut kyllä hidas, vaan hyviä nollia tuli ihan hirveästi ja tosi moni oli samalla sekunnilla. Tuntui kivalta mennä Sarmu-Liisan kanssa <3

Stepsun kanssa keinu aiheutti myös pienen stiplun rytmitykseen, oli tosi hidas ja pääsin vähän liian pitkälle sen edelle, ja se kostautui sitten parin hypyn jälkeen kieltona kun olin väärässä paikassa tekemässä sokkaria ja Step tuli ohi hypystä. Lisäksi vapautin aalta liian aikaisin ja hyppäsi kontaktin, tää oli ihan mun oma moka. Tulos 10vp.

Stepin radat videolla täällä, Saran hyllyradan poistin jo kameralta ja nollaradasta sain vaan lyhyen pätkän videolle.

Tänään kävin Tiian kanssa treenaamassa tokoa, mulla oli pelkkä Stepsu mukana. Alotettii paikkaistumisella, Tiia kävi kertaalleen palkkaamassa. Sitten ruutua, meillä oli 2 ruutua rakennettu ja merkki niiden välissä. Kyttäsi oikeanpuoleista ruutua, joten lähetin eka vasemmalle. Kuunteli oikein kiltisti ja lähti sinne mihin lähetettiin. Sitten oikeanpuoleinen, sekin hyvä. Molemmissa jäi tosin vähän turhan eteen koko ajan, oli kyllä sisällä mutta etureunassa. En tiedä vaikuttiko tähän se, ettei ollut ollenkaan nauhoja, on ehkä vaikeampi hahmottaa sillain. Täytyy muistaa treenata myös ilman nauhoja välillä! Tehtiin sitten vasemmanpuoleisella ruudulla vielä paikan hakua, kehuin kun haki taaemmas ja paransi aika kivasti. Toisessa setissä seuraamista käskytettynä, pyörittiin ruutujen lähellä ja palkkasin kun piti hyvin kontaktia ruuduista huolimatta. Lopuksi tunnari 2 kertaa, ekalla palkkasin vauhdista ja tokalla otin loppuun asti, oli tosi hyvä ja reipas molemmissa :)