Tytöt ovat päässeet nyt useampaankin kertaan kuvattavaksi. Ruska on nyt kauneimmillaan, ja halusin saada kauniita muistoja mun kolmikosta ennen kun tämä vaihe meidän lauman elämästä on ohi.

Muutama viikko sitten käytiin Lean kanssa vanhoissa tutuissa maisemissa Haukilahden rannalla testaamassa Lean uutta objektiivia.

Kuvat: Lea Rentsch

IMG_4687.jpgIMG_4727.jpgIMG_5046.jpgIMG_5157.jpgIMG_5457.jpgIMG_5646.jpg

Viime lauantaina puolestaan käytiin valokuvaaja Jenni Korhosen kuvattavana Vanhankaupunginlahdella. Voitin ilmaisen kuvauksen facebook-arvonnasta, ja saatiin mukavan helposti sopiva kuvausaikakin järjestymään. Joten näissä kuvissa kuvaajana Jenni Korhonen, Paimenpartio.

IMG_6628.jpgIMG_6652.jpgIMG_6613.jpgIMG_6666.jpgIMG_6788.jpgIMG_6826.jpgIMG_6919.jpgIMG_6920.jpg

Tällä viikolla ollaan treenattu paimennusta, tokoa ja aksaa. Paimennuksessa tehtiin flänkkitreeniä, jossa pyysin Fisua pois tasapainosta ja annoin tehdä vinoja nostoja. Oli aivan superhyvin kuulolla, ei kyseenlaistanut oikeastaan lainkaan. Tämän suhteen treeni on selvästi tuottanut tulosta. Sitten tehtiin jakoja, saatiin muutama ihan hyvä ja muutama ei niin hyvä. Mulla on tosi vaikeaa saada rakoa kun lampaat ovat ohjaajaan liimautuvaa sorttia, eikä Fisukaan oikein auta, kun se ei osaa väliin tullessaan kattaa koko laumaa vaan saattaa päästää lampaat yhdistymään mun selän takana.

Tokossa ollaan tehty lähinnä perusjuttuja. Projektina on nyt meneillään merkin paikan opetus selvästi aiempaa kauemmas merkistä. Fisullahan on ollut taipumusta ennakoida merkkiä, eikä sillä tunnu olevan ihan hirveän vahvaa käsitystä muutenkaan siitä, mikä on merkin täsmällinen suorituspaikka. Olen nyt tarjoamisen kautta vahvistanut sille oikeaa paikkaa noin metrin päähän merkin taakse. On tuntunut ihan hyvin jo hoksaavan, vaikka edelleen yhtään kisamaiselta vaikuttavassa asetelmassa palaa heti vanhaan tyyliinsä. Seuraamiseen olen koittanut hakea rauhaa tekemällä tylsiä perustreenejä ja palkkaamalla tylsillä nameilla. Ei ole ainakaan vielä rauhoittunut :D Noutojen luovutuksia, luoksetulon stoppeja ja ohjatun suuntia ollaan vahvistettu, samoin kun eteenmenoa.

Aksassa meillä on alkanut sisäkausi, ja sen huomaa radoissa. Pientä näpertelyä, lyhyitä välejä, ei saa oikein kunnolla kiihdyttää missään kohdassa. Ikävöin jo nyt ulkokentälle... Eilen aksassa Fisu tiputteli myös aika paljon rimoja, takaakierroissa on taas unohtunut ihan kokonaan Vapun hyppykurssilta saadut opit ja taas tungen liian lähelle "auttamaan" eli häiritsemään Fisua. 

Tänään ulkoilutin vielä omaa kameraa niityillä ja vaahteranlehtien seassa. Ihanat värit on nyt luonnossa!

IMG_2206.jpgIMG_2272.jpgIMG_2291.jpgIMG_2295.jpg