Tänään ollaan oltu taas tosi aktiivisia Saran kanssa, päivällä treenattiin viestiä ja nyt illalla oli vielä agilitytreenit.
Päivällä lähdettiin Nuuksioon treenaamaan taas viestiä Santin ja Danten kanssa, kauan kesti ennen kuin löydettiin hyvä paikka treeneille. Tänään oli teemana pitkä matka ja pitkät odotukset, otettiin vastaavasti sitten vaan 3 matkaa. Maasto oli tosi hyvää, ja ekasta matkasta tein tosi pitkän, se oli vähän vajaa 800m. Sara juoksi ekana tällä kertaa. Jälkipätkä oli vajaa 200m, mutta melko haasteellinen koska jäljen yli kulki useampia polkuja. Olisin ehkä tehnyt vähän pidemmänkin jäljen, mutta maasto loppui kesken kun taas tuli järvi vastaan... Koko matka oli yhteensä siis n. 920m, eli paljoa ei puutu siitä kokeen kilometristä! Sara (ja Dante myös) juoksi tosi hyvin kaikki matkat, lähdöissä odotti nätisti ja lähti ja tuli täysin oikeaa reittiä. Kerrassaan loistava treeni!
Ja illalla sitten agilitytreeneissä Saralla oli melkoinen vauhti päällä. Tehtiin ohjausharjotuksena 2 eri rataa joissa molemmissa oli välistävetoja, toisella myös kohta jossa oli kannattavinta tehdä sylikäännös. Välistävedot eivät ole koskaan olleet meillä kovin vahvalla pohjalla, Sara tulee sen verran huonosti käteen että ne eivät onnistu läheskään aina. Tekisi hyvää treenata käteenottoja ihan vain parilla esteellä ja päästä palkkaamaan runsaasti. Sylikäännökset vaativat myös treeniä, mutta onnistuvat kyllä jotenkuten jo nyt. Lisäksi meillä oli hyppytekniikkaharjotuksia, niissä Sara on kehittynyt kovasti.