Eilen tottisteltiin Stepsun ja Fifin kanssa lähikentällä. Tein Stepillä vain seuraamista ja jääviä, teemana istuminen kytätessä. Heittelin metallikapulaa ja olin viljellyt merkkejä pitkin kenttää, mutta ei toiminut, teki ihan reipasta seuraamista eikä kytännyt... Jossain vaiheessa ihmettelin, että kuinka tähän kentälle nyt tunkee näin paljon porukkaa, ja viereisellä hiekkakentällä oli yhtäaikaa myös futispeli. No, selvisi että meidän treenikentällä harrastetaan jotain puisto-zumbaa :D Kenttä oli lopulta ihan täynnä eri ikäisiä naisia jumppamattoineen ja juomapulloineen, ja mankasta kaikuvan musiikin tahtiin ihmiset sitten ryhtyivät jumppaamaan. Oltiin ihan reunassa, ja Stepsua ei näyttänyt zumbat haittaavan niin treenattiin loppuun asti siinä. Ihan hyvä häiriötreeni! Fizz leikki myös vähän aikaa lelulla ja teki muutaman sivulletulon ja kaukojen vaihdon, sekään ei noteerannut häiriötä mitenkään, vaan keskittyi tekemiseen.

Tänään Step pääsi korkkaamaan hakutreenikauden! Oltiin Mestarintiellä, otin ihan vaan 3 suoraa löytöä. Meni ihan kivasti, intoa oli kovasti ja hyvin muisti, mitä hakumetsässä tehdään. Haukkui reippaasti ja irtosi hienosti, yhdellä pistolla lähti vähän vinoon mutta annoin mennä kun arvelin sen saaneen jo hajun keskilinjalle. Fizz pääsi myös syömään herkkuja kuusen alla lymyilevältä Mariannelta.

Fizz täyttää tänään 10 viikkoa. Uusina juttuina ollaan nyt harjoiteltu ulkona kivien ja kaatuneiden puunrunkojen päällä kiipeilyä, metallikapulan ja tunnarikapulan nostoa ollaan naksuteltu, häkkiin menoa ruuan yhteydessä ja häkissä oloa lyhyitä hetkiä. Yksin kotona se on ollut nyt muutamia tunteja joka päivä, se jää yksin ihan tyytyväisen oloisena puuhastelemaan kongipallon tai purutikun kanssa, ja mitään pissoja tai kakkoja ei ole yksinollessaan tehnyt aitaukseen. Yöt se on nyt jaksanut nukkua jo heräämättä välillä pissalle, eli pystyy se jo ainakin sen 7-8h pidättämään. 

IMG_0190-normal.jpg

10-viikkoinen Fizz painaa 5,8kg ja on 34,5cm korkea.