Hienoja agilitykoiria mulla, ei voi muuta sanoa! Käytiin tänään Purinalla HSKH:n agilitykisoissa molempien kanssa. Kaikilla radoilla tuomarina Esa Muotka. Stepin kanssa aamulla 2 starttia, ensin agilityrata, sitten hyppäri. Agirata oli oikein mukava, sellainen perus 1-luokan rata, ei mitään kummallisia kikkailuja, mut ei kuitenkaan mikään aivan ylihelppo. Alku meni hienosti, mutta Aan jälkeen tiukkaan käännökseen käänsin liian tiukasti, tuli hyppyjen välistä, ja kun yritin korjata, hyppäsi väärin päin ja vielä ihan suoraan päin rimaa. Hyl siis. No, muuten oikein kaunis rata, hyppäsi ilmavia hyppyjä ja rimat pysyi ylhäällä, kontaktit hienot ja kepit myös hyvät, loppusuoralla haki oikein kivasti. Tässä välissä mentiin Purinan läheiselle pellolle ottamaan pienet motivaatio-viestitreenit Stephanien kanssa, otettiin ihan lyhyt matka näkönä. Kyllä oli joo hyvä motivaatio :)

Toinen rata oli hyppäri, ihan mukava sekin, melkoinen juoksurata kylläkin, ja muutama pieni ansakin mahtui sinne, esim. putken pään ohitus ja tyrkyllä oleva hyppy kahdessakin kohdassa. Toka este oli rengas, siihen Step kolautti jalkansa aika ikävästi, jatkoi kuitenkin ihan samaan malliin eli ilmeisesti ei sattunut kuitenkaan pahasti. Muuten rata olikin sitten lähes täydellinen, kaikki käännökset siistejä, hyppäsi jälleen hienosti ilmavia hyppyjä, pitkällä suoralla haki hienosti edessä olevia esteitä eikä tuhraan kysellyt. Kepit ihan vauhdikkaat ja loppusuoralla paineli vauhdilla. Tuloksena siis 0vp ajassa -15,47s, ja sijoitus 1./37!! Hyvä Pee! Video Kiitos Tiia kuvauksesta!

Sitten kotiin syömään ja lepäämään, ja illalla sitten uudestaan Purinalle, tällä kertaa Saran kanssa. Kolmosille tarjolla yksi agilityrata. Näytti aika kivalta, alku hieman hankala, mutta kuitenkin sellainen sujuva ja mukava rata. Oltiin Saran kanssa ihan loppupäässä luokkaa (jossa oli tooooosi vähän koiria!), lämppäsin kunnolla kun oli niin kylmä. Radalla Sara meni ihan hienosti, vähän tuntui liukkaalta ja kaarrattavalta, mutta jotenkin ihmeessä selvittiin nollalla maaliin! Keinulla karjaisin kyllä varsin kuuluvasti että sain hidastamaan, ja puomilla en nähnyt ottiko alasmenokontaktin (videolta näkyy kyllä, otti ihan selkeästi neljällä tassulla), lähti ilman lupaa. No, kovaa mentiin ainakin ja se riittikin sitten aika ylivoimaiseen voittoon! Tulos 0vp ajassa -9,17s ja sijoitus 1./27! Yhtä uupuu siis enää valionarvosta, jee :D Tässä video, vaikka onkin kyllä aika huonolaatuinen kun oli niin pimeää. Mamman pikku agilityhirmut <3