... treenillä nimittäin. Ja kyse on tietenkin Fisun seuraamisesta. Torstaina treenattiin Ojangon päädyssä ulkona hiekalla. Otin ensin seuraamista, ja nyt siis kokeiltiin puuttua painamiseen ja ylityöskentelemiseen. Leikitin hetken normaalisti Fisua ennen treeniä, ja sen jälkeen syöttelin rauhassa pari namia sille. Laitoin sen hihnaan varmuuden vuoksi, mutta mitään hihnapakotteita ei onneksi tarvittu. Otettiin ensin ihan parin askeleen pätkiä, palkkasin namilla hillitysti kehuen ja poispäin itsestäni. Kun tässä teki ihan kivasti ja rauhallisesti, uskalsin tehdä vähän pidempääkin pätkää. Painoi kyllä, mutta ei ylityöskennellyt niin kovasti enää, ja oli jotenkin vähän tasaisempi. Vasta aivan lopuksi sai lelun, muuten palkkasin namilla. Sitten otettiin muutama luoksetulo, pari palkkasin vaudista, yksi loppuun asti. Loppuun vielä lyhyt paikkamakuu, halusin testata ulkona sivulta maahanmenoa, kun sisällä on tehnyt jotenkin kumman nihkeästi ruokakupilla. Ulkona ei mitään ongelmaa. Hallissa sisällä otettiin vielä pari liikkeestä maahanmenoa, oli tosi nopeita :)

Aksassa torstaina Stepsulla oli kunnon hikitreenit, meillä oli 36 estettä pitkä rata :O Jotenkin Step tuntui tosi hitaalta, mutta hyppääminen ei ollut kuitenkaan mitenkään kamalan huonoa, eli ehkä rataprofiili oli sitten sellainen jossa ohjaaja pääsee edelle. Päästiin kuitenkin yllättävän helpolla, Stepsu oli tosi hyvä!

Perjantaina kävin pikaisesti koulun jälkeen taas tokoilemassa Fisun kanssa, tehtiin *ylläripylläri* seuraamista. Samaan tapaan edelleen pelkällä namipalkalla ilman mitään innostamista, ja nyt olikin jo ihan erilaista. Ei painanut juurikaan, oli oikeastaan hyvinkin korrekti, mutta koska ei ollut niin fiiliksissä, niin asenne ei ollut myöskään niin kiva :( Pää ei ollut enää yhtä ylhäällä, piti kyllä kontaktia mutta oli jotenkin paljon normaalia laiskemman tuntuinen, ei oma ihana intensiivinen ja ryhdikäs itsensä :((((( Voi kurjuus, mitähän nyt!?! Asenteen kustannuksella en kyllä halua painamista pois, tykkään niin kovasti Fisun näyttävästi ja voimakkaasta työskentelystä... Onpas vaikeaa! Tehtiin seuraamisen lisäksi hyppyä ja liikkeestä maahanmenoa. Hypyt toimi hienosti, otettiin muutama kokeenomainen jossa palkkasin hypystä, ja muutama ihan kunnon vauhdilla ja pallonheiton kera. Vauhdikkaissa hypyissä teki sellaisen aksa-tyylisen sikapitkän laakahypyn jolla lentää varmaan 5m ilmassa, ilman vauhtia teki ehkä vähän laiskasti sellaisia lyhyitä ja voimattomia hyppyjä. Joku kultainen keskitie olisi ehkä kiva? Liikkeestä maahanmenot oli sentään loistavia.

IMG_8074.jpg

IMG_8084.jpg

IMG_8067.jpg